Skip to content

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]Donderdag 18 oktober is de dag tegen kanker. En uiteraard staan we dan even stil bij de enorme impact die deze ziekte soms heeft op onze eigen levens en die van onze collega’s of klanten.

Maar je weet hoe dat gaat in een bedrijf. Deadlines lonken en je bent alweer te laat voor een volgende meeting. En dus verdwijnt ook de strijd tegen kanker weer naar de achtergrond.

En dat is jammer. Want er is nog heel wat onderzoek en preventie nodig als we deze vreselijke ziekte ooit echt de baas willen worden.

En dus willen we met clearXperts een stap verder gaan. Enfin, best veel stappen eigenlijk. Want we lopen mee met de Warmathon. Meer nog. Serge Roofthooft (managing partner) en Michael Free (hr manager) gaan alle edities lopen. Je leest het goed : alle 6 ! Ze starten op dinsdag 18 december in Genk. En dan volgen Leuven (19/12), Brussel (20/12), Antwerpen (21/12) en Gent (22/12). Ze sluiten af in Brugge op zondag 23 december.

Serge en Michael dagen medewerkers en klanten uit om mee te lopen en zo extra geld in te zamelen voor Kom Op Tegen Kanker. Voor elke ronde die je loopt, gaat 10,- euro extra naar deze organisatie.

Wil je meer weten over deze actie of wil je zelf ook mee lopen ? Stuur dan een mail naar [email protected][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][vc_single_image image=”3245″ img_size=”full” alignment=”center” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!