Skip to content

Let's talk

Ellen Vanvlasselaer

Business Development Director

Toptalent binnen handbereik

Al meer dan 15 jaar brengen we mensen en bedrijven samen. Heb je tijdelijke versterking nodig in Finance, Legal, HR of Marketing om de continuïteit van je team of organisatie te garanderen? Wij vinden steeds de perfecte match tussen jouw specifieke noden en de kennis, ervaring en skills van onze consultants en interim managers. 

Jaarlijks voeren we +400 projecten uit bij diverse toporganisaties in de meest uiteenlopende sectoren, bedrijfsculturen en niveaus. We versterken je team met één van onze +200 consultants of +5000 freelancers en interim managers, die hun kennis en ervaring uit diverse projecten meenemen naar jouw bedrijf. 

Let's talk

Ellen Vanvlasselaer

Business Development Director

Tijdelijke versterking in 4 domeinen

Onze klanten

JOUW FLEXIBELE WORKFORCE

Op zoek naar de juiste mensen om jouw team tijdelijk te ondersteunen?
Onze Finance, Legal, HR of Marketing professionals staan klaar om jou te helpen.

ga voor continuïteit en groei

met tijdelijke versterking door onze Xperts

Xtra human-Highligher-ster

Bij onze klanten zien we 4 grote problemen terugkomen waardoor hun continuïteit in het gedrang komt:

  1. Schaarste op de arbeidsmarkt: de juiste mensen met de juiste skills vinden is moeilijk. Bovendien zijn deze skills continu in beweging.
  2. Veel beweging en weinig retentie: omwille van ontslagen, zwangerschappen, langdurige ziekte, promotie etc.
  3. Verhoogde werkdruk: resultaten moeten beter met minder. Maar ook een verhoogde focus op de well-being van de medewerkers.
  4. Xtra projecten: nood aan specifieke kennis en productiviteit, bijvoorbeeld bij de implementatie van een nieuw ERP pakket, een rebranding, digitalisering etc.
De oplossing? Met behulp van tijdelijke versterking door de juiste consultants of interim managers creëer je ruimte voor groei.

Onze oplossingen

Consultancy

Soms stapelt het werk zich even op en heb je een paar Xtra handen nodig. Die kunnen wij je leveren, met de juiste expertise en enkel voor de tijd die echt nodig is. Door hun ervaring en flexibiliteit zijn onze +200 consultants in no time ingewerkt om je Finance, Legal, HR of Marketing team tijdelijk te versterken. We blijven hen ook begeleiden en verder ontwikkelen en hanteren daarvoor het ACES kwaliteitsproces.

Interim Management

Ben je op zoek naar een bepaalde expertise die moeilijk te vinden is? Heb je tijdelijk iemand nodig voor een strategische functie of een specifiek project? Je vindt de witte raaf ongetwijfeld in ons uitgebreid netwerk van +5000 interim managers en freelancers. Dankzij onze nauwe samenwerking, weten we waarin ze het meeste ervaring hebben en het sterkste zijn. Hun pragmatische “hands-on” mentaliteit zorgt meteen voor toegevoegde waarde.

Talent Management

Medewerkers die hun talenten kunnen inzetten zijn gelukkiger, succesvoller en meer betrokken. Ons Talent Management team heeft een ruime ervaring en expertise in assessment & development centers, coaching en HR trajecten op maat
Op basis van onze gevalideerde tools en methodes creëren we een handleiding voor leidinggevenden en/of HR teams met specifiek advies over jouw kandidaten en medewerkers.

waarom clearxperts?

We go the Xtra mile

Xtra human-Highligher-hart

Xtra human

Bij clearXperts gaan we voor een human first aanpak. Persoonlijk contact en een professionele band met elke klant, is voor ons een topprioriteit. We willen jou écht leren kennen, zodat we jouw eventuele noden en wensen zo goed mogelijk kunnen invullen.

Xtra human-Highligher-vinkje

Xtra ervaring

We hebben ervaring met projecten in diverse sectoren, uiteenlopende bedrijfsculturen en op allerlei niveau’s. Bovendien investeren we heel veel in de professionele én persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. En die kennis delen we graag met onze klanten.

Xtra human-Highligher-ster

Xtra flexibiliteit

Dankzij onze flexibele structuur, kunnen we snel schakelen. Heb je tijdelijke versterking nodig in je team? Dan vinden we binnen 48 uur de juiste match.

Xtra human-Highligher-19

Xtra aanbod

Bij clearXperts streven we ernaar om een unieke gesprekspartner te zijn voor onze klanten, met een allround aanbod van tijdelijke ondersteuning en expertise.

Creëer ruimte voor groei

Tijdelijk versterking nodig?