Skip to content

Let's talk

Ellen Vanvlasselaer

Business Development Director

Tijdelijke versterking nodig?

Soms stapelt het werk zich even op en heb je een paar Xtra handen nodig. Die kunnen wij je leveren, met de juiste expertise én enkel voor de tijd die echt nodig is. We hebben een eigen team van +200 consultants in Finance, Legal, HR en Marketing die hun kennis en ervaring uit diverse projecten meenemen naar jouw bedrijf. Door hun ervaring en flexibiliteit zijn ze in no time ingewerkt om jou en jouw team tijdelijk te versterken. We blijven hen ook begeleiden en verder ontwikkelen en hanteren daarvoor het ACES kwaliteitsproces.

Al meer dan 15 jaar brengen we mensen en bedrijven samen. Jaarlijks voeren we +400 projecten uit bij diverse toporganisaties in de meest uiteenlopende sectoren, bedrijfsculturen en niveaus. Heb je tijdelijke versterking nodig om de continuïteit van je team of organisatie te garanderen? Wij vinden steeds de perfecte match tussen jouw specifieke noden en de kennis, ervaring en skills van onze consultants.  

Let's talk

Ellen Vanvlasselaer

Business Development Director

Consultancy in 4 domeinen

Onze klanten

ga voor continuïteit en groei

met tijdelijke versterking door onze Xperts

Xtra human-Highligher-ster

Bij onze klanten zien we 4 grote problemen terugkomen waardoor hun continuïteit in het gedrang komt:

  1. Schaarste op de arbeidsmarkt: de juiste mensen met de juiste skills vinden is moeilijk. Bovendien zijn deze skills continu in beweging.
  2. Veel beweging en weinig retentie: omwille van ontslagen, zwangerschappen, langdurige ziekte, promotie etc.
  3. Verhoogde werkdruk: resultaten moeten beter met minder. Maar ook een verhoogde focus op de well-being van de medewerkers.
  4. Xtra projecten: nood aan specifieke kennis en productiviteit, bijvoorbeeld bij de implementatie van een nieuw ERP pakket, een rebranding, digitalisering etc.
De oplossing? Met behulp van tijdelijke versterking door de juiste consultants creëer je ruimte voor groei.

JOUW FLEXIBELE WORKFORCE

Tijdelijke versterking nodig in je Finance, Legal, HR of Marketing team?
Wij zorgen voor consultants met de juiste expertise.

waarom clearxperts?

We go the Xtra mile

Xtra human-Highligher-hart

Xtra human

Bij clearXperts gaan we voor een human first aanpak. Persoonlijk contact en een professionele band met elke klant, is voor ons een topprioriteit. We willen jou écht leren kennen, zodat we jouw eventuele noden en wensen zo goed mogelijk kunnen invullen.

Xtra human-Highligher-vinkje

Xtra ervaring

We hebben ervaring met projecten in diverse sectoren, uiteenlopende bedrijfsculturen en op allerlei niveau’s. Bovendien investeren we heel veel in de professionele én persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. En die kennis delen we graag met onze klanten.

Xtra human-Highligher-ster

Xtra flexibiliteit

Dankzij onze flexibele structuur, kunnen we snel schakelen. Heb je tijdelijke versterking nodig in je team? Dan vinden we binnen 48 uur de juiste match.

Xtra human-Highligher-19

Xtra aanbod

Bij clearXperts streven we ernaar om een unieke gesprekspartner te zijn voor onze klanten, met een allround aanbod van tijdelijke ondersteuning en expertise.

Wat onze klanten zeggen

Creëer ruimte voor groei

Tijdelijk versterking nodig?