Skip to content

Let's talk

Christine Van Mol

Talent Manager

Interim Managers

Natuurlijk hou je van je vrijheid, daarom ben je immers freelancer geworden. En we twijfelen er niet aan dat je zelf een prima netwerker bent en gemakkelijk klanten vindt. Maar toch kan het af en toe goed doen om er niet helemaal alleen voor te staan en om te weten dat er iemand met je mee zoekt. Want dat is precies wat we doen voor de interim managers in ons netwerk.

We hebben contacten in bedrijven op alle niveaus en in de meest uiteenlopende sectoren. Ook bij nood aan specifieke of strategische versterking op tijdelijk projecten, nemen onze klanten contact op met ons. En dan werken we graag samen met ons uitgebreid netwerk van freelancers en interim managers. We houden intensief contact en volgen je carrière op de voet. We kennen je zo goed dat we perfect weten welke opdracht bij je past.

Let's talk

Christine Van Mol

Talent Manager

Waarom clearxperts?

We go the Xtra mile

Xtra human-Highligher-ster

Xtra human

We houden intensief contact en volgen je carrière op de voet. We kennen je zo goed dat we perfect weten welke opdracht bij je passen. Net zoals we weten welke freelancers en interim managers onze klanten nodig hebben.

Xtra human-Highligher-19

Xtra ontwikkeling

We zorgen er graag voor dat onze freelancers van elkaar leren. Zo organiseren we opleidingen en events waarop jullie ervaringen kunnen uitwisselen. Ook organiseren we regelmatig Webinars over relevante topics in jouw vakgebied.

Xtra human-Highligher-vinkje

Xtra interessante projecten

We bouwen al 15 jaar aan hechte relaties met onze klanten. Hierdoor hebben we contacten in toonaangevende bedrijven op alle niveaus en in de meest uiteenlopende sectoren.

Webinar Freelance Fundamentals

Ontdek in dit Webinar welke stappen je dient te ondernemen om je carrière als freelancer een kickstart te geven.

We delen graag een aantal praktische tips & tricks voor een succesvolle freelance carrière.

  • Waarom starten als freelancer? Wat is het juiste moment?
  • Hoe zorg je voor een geslaagde opstart? Welke ondernemingsvorm kies je best?
  • Hoe werk je aan je personal brand? En hoe vind je de juiste opdrachten?
webinar-freelance-fundamentals
De snelste weg naar jouw volgende opdracht:

Persoonsgegevens

Contactgegevens