Skip to content

Let's talk

Louis Merken

Talent Recruiter

Young Graduate programma

Ben je bijna afgestudeerd? Of heb je de schoolbanken net verlaten? En heb je een grote portie “goesting” om straks aan de slag te gaan als consultant? We selecteren elk jaar een aantal veelbelovende starters in Finance, HR en Marketing voor ons Young Graduates programma. Je wordt klaargestoomd voor je eerste stappen in het bedrijfsleven. Na een hele waaier aan praktijgerichte opleidingen en een onvergetelijke teambuilding ben je helemaal klaar voor je eerste project als consultant! 

Career Take-Off 2024

Wil je meer info over ons Young Graduate programma, over jouw toekomst als consultant
of over je groeimogelijkheden bij clearXperts? Schrijf je dan in voor onze
Career Take-Off op 13 maart 2024 in de De optimist in Leuven!

Ons Young Graduate Programma

Wat kan je verwachten?

Xtra human-Highligher-hart
  1. Een praktijkgerichte opleiding van 2 weken: een opfrissing van de belangrijkste topics in jouw vakgebied, workshops om je soft skills te ontwikkelen, een uitdagende business case in team,…
  2. Een 3-daagse teambuilding, zodat je alvast kan bonden met je collega’s: karten, een nachtelijke dropping, een cocktailworkshop, een verkleedfeestje,…
  3. Jouw eerste project als consultant, waarin je intensief begeleid wordt door onze erkende coaches. 
  4. Je volgt relevante opleidingen om je kennis te verbreden of verdiepen en neemt deel aan diverse Well feeling activiteiten om quality time met je collega-consultants door te brengen.

Let's talk

Louis Merken

Talent Recruiter

Onze Young Grad's aan het woord

waarom clearxperts?

We go the Xtra (s)mile

Neem een kijkje achter de schermen

Xtra human-Highligher-hart

Xtra human

Bij clearXperts ben je in de eerste plaats ‘human’. En elke mens biedt wel iets Xtra: van kennis van zaken tot kenmerkende trekjes. Je komt terecht in een warme, menselijke omgeving, waar je jezelf kan en mag blijven. Bovendien organiseren we heel wat activiteiten om quality time door te brengen met je collega’s: van bruisende afterworks, sportieve en culturele activiteiten tot teambuildings in het buitenland!

Xtra human-Highligher-vinkje

Xtra ervaring

Bij clearXperts willen we jou, als gemotiveerde starter, de kans geven om ervaring op te bouwen en te groeien. Een job als consultant is de ideale springplank voor je carrière. Je bouwt op korte termijn een brede ervaring op bij topbedrijven in de meest verschillende sectoren.
Zo ontdek je welke functie en bedrijfsomgeving bij jou past mét de zekerheid van een vast contract, verantwoord jobhoppen dus 😉

Xtra human-Highligher-ster

Xtra ontwikkeling

Samen met jou gaan we aan de slag om je carrièrepad uit te stippelen en je zelfontwikkeling te boosten. Je wordt opgevolgd door erkende coaches op basis van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Ook voorzien we een uitgebreid opleidingsaanbod, waaronder onze clearXperts Academy in Finance, HR of Marketing. We nodigen ervaren trainers binnen het werkveld uit om je kennis te verbreden of verdiepen.

Xtra human-Highligher-19

Xtra aantrekkelijk loonpakket

Uiteraard krijg je een aantrekkelijk loonpakket met heel wat Xtra legale voordelen: een premium bedrijfswagen, maaltijdcheques,
hospitalisatieverzekering,.. Daarnaast vinden we een goede work-life balance heel belangrijk. Omdat je werkt volgens een 40-urige werkweek, bouw je maandelijks 1 ADV-dag op. Ook telewerk is mogelijk, hiervoor volg je de richtlijnen van onze interne policy.

Neem een kijkje achter de schermen

Geef je carrière een vliegende start

Word jij onze Xtra
Young Graduate?

Persoonsgegevens

Contactgegevens