Skip to content

Projectsourcing kan perfect omschreven worden als de mogelijkheden die bedrijven hebben om projecten door externe experten te laten uitvoeren. Die externe experten kunnen werknemers zijn van een projectsourcingbureau of op zelfstandige basis werken onder de noemer van Interim Manager. Het zijn allemaal specialisten in hun vakgebied. Bedrijven uit diverse sectoren kunnen opteren om beroep te doen op deze experten voor zeer specifieke projecten, voor korte of langdurige opdrachten etc. Wanneer bedrijven ervoor kiezen om hun projecten uit te besteden aan externe experten, halen ze nieuw talent in huis met de nodige kennis en ervaring, op het juiste moment en voor de juiste periode.

Wat is de meerwaarde voor mijn bedrijf?

Consultants of experten zijn gewend aan variatie. Ze zijn wendbaar, snel inzetbaar en flexibel. Ze deinzen niet snel terug en werken zich snel in in de nieuwe organisatie. Soms stapelt het werk zich even op en heb je als bedrijf een paar extra handen nodig op korte termijn. Door de expertise en kennis van consultants kan al snel kwaliteitsvol werk opgeleverd worden zonder veel tijd te verliezen.

Door de opgebouwde ervaring in diverse projecten die deze experten al hebben opgedaan bij eerdere projecten en in diverse sectoren kunnen eerdere ervaringen en oplossingen grensoverschrijdend gebruikt worden en overwegen worden om toe te passen in jouw bedrijf. In een mum van tijd zorgen ze dus voor een boost van jouw bedrijf.

Projectsourcing bij clearXperts

Al meer dan 12 jaar brengen we mensen en bedrijven samen. De juiste mensen op de juiste plaats. Daar draait het om. Of het nu gaat om tijdelijke versterking of om vaste medewerkers of om heel specifieke competenties. We vinden voor jou de mensen die jij nodig hebt om je groei te realiseren. We hebben ervaring in de meest diverse sectoren en in uiteenlopende bedrijfsculturen. We werkten mee aan projecten op allerlei niveaus in verschillende organisaties.

clearXperts heeft een eigen team van consultants in Finance, HR en Sales & Marketing met een heel brede ervaring in diverse sectoren en in allerlei culturen. We gaan voor jou op zoek naar de meest geschikte kandidaat én de meest efficiënte manier om er mee samen te werken.

Interim Management

Ben je op zoek naar expertise die moeilijk te vinden is ? Heb je tijdelijk iemand nodig voor een functie op hoog niveau of een specifiek project ?

Je vindt de witte raaf ongetwijfeld in ons uitgebreid netwerk van Interim Managers. We werken nauw en langdurig met hen samen. We weten dus goed waar ze het meest ervaring mee hebben en waar ze het sterkst in zijn. Hun pragmatische “hands-on” mentaliteit zorgt meteen voor toegevoegde waarde. clearXperts geeft je graag toegang tot een breed netwerk van freelance experts.

Op zoek naar experten in hun vakdomein? Ontdek onze beschikbare consultants.

 

Bronnen:

https://federgon.be/de-federatie/projectsourcing/

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!