Skip to content

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]Als ondernemer heb je het niet altijd even gemakkelijk met het vinden van een juist profiel voor jouw bedrijf. Zo zijn er bepaalde jobs die te specifiek of te complex zijn, waardoor de gemiddelde sollicitant niet over de juiste vaardigheden beschikt en de vacature bijgevolg voor een lange tijd open blijft staan.

De oplossing? Investeren in opleidingen voor je huidige werknemers.

Investeren in cursussen en opleidingen voor je werknemers, is immers hetzelfde als investeren in je bedrijf.

Maximale inzetbaarheid

Een goede ondernemer weet zonder problemen in te spelen op de actuele en de toekomstige ontwikkelingen binnen zijn sector. Hij zorgt voor een degelijke employability in zijn bedrijf, oftewel een optimale inzetbaarheid van zijn medewerkers.

Employability gaat natuurlijk verder dan enkel en alleen een ontplooiing van je eigen functie. De bedoeling van optimale inzetbaarheid is dat je er als ondernemer voor zorgt dat elke werkgever mogelijks (tijdelijk) een collega kan vervangen, eenvoudig kan doorstromen naar een andere functie, vertrouwd geraakt met technologische nieuwigheden, enz.

Een jaarlijkse investering in opleidingen voor je werknemers is hiervoor minimaal aangewezen. Alleen op deze manier zal je eenvoudig de wendbaarheid van je bedrijf kunnen vergroten en sneller kunnen inspelen op veranderingen in de markt.

Meer motivatie

Een tweede voordeel van het investeren in opleidingen voor je werknemers, is de extra motivatie die een werknemer hieruit haalt.

Het aanbieden van opleidingen laat je medewerkers immers zien dat je samen met hen aan hun toekomst wil werken en dat je in hen gelooft. Dit resulteert in meer verbondenheid met je bedrijf en extra inzet.

Verschillende onderzoeken hebben recent ook aangetoond dat investeren in opleidingen voor je werknemers niets anders dan voordelen oplevert.

Opgeleide werknemers zijn namelijk niet alleen vrolijker en frequenter aanwezig, ze zorgen ook nog eens voor een goede sfeer op het werk.

Beter imago

De laatste jaren is het alsmaar belangrijker geworden om te laten zien dat je als onderneming belang hecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierbij staan voornamelijk de drie pijlers people, profit en planet centraal.

Investeer je dus in opleidingen voor je werknemers? Draag dit dan uit op sociale media en vertel aan jouw volgers welke opleidingen jouw medewerkers hebben gevolgd.

Zo creëer je een betrouwbaar en positief imago bij je klanten én laat je aan potentiële nieuwe werknemers zien dat je een goede werkgever bent!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][image_with_text_over icon=”” icon_size=”fa-2x” title_tag=”h2″ image=”1638″ icon_color=”#ffffff” title=”Ben jij momenteel op zoek naar een geschikte kandidaat?” title_color=”#ffffff” title_size=”35″ image_shader_color=”rgba(0,0,0,0.37)”]

clearXperts helpt je graag verder!

Laten we kennismaken via een persoonlijk gesprek:

[button size=’medium’ style=” text=’Contacteer ons’ icon=” icon_color=” link=’https://www.clearxperts.com/contacteer-ons/’ target=’_self’ color=’#ffffff’ hover_color=’#ffffff’ border_color=’#A11035′ hover_border_color=’#083254′ background_color=’#A11035′ hover_background_color=’#083254′ font_style=’normal’ font_weight=’400′ text_align=’center’ margin=’20’][/image_with_text_over][/vc_column][/vc_row]

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!