Skip to content

Ons talent management team wil klanten inspireren om mensen op een onderbouwde manier te laten groeien en ontwikkelen. Ze zijn er namelijk van overtuigd dat het talent van mensen de toekomst van onze economie is, een schaars goed dat gekoesterd en verzorgd moet worden op een persoonlijke manier.

Door duidelijke adviezen rond assessment en development met daarbij ook coaching advies, willen ze talent op de juiste manier verankeren binnen uw organisatie. Wil u hier meer informatie over? Contacteer dan één van onze collega’s. We stellen ze hier graag even aan u voor. Wist u trouwens dat deze twee dames al 15 jaar trouwe collega’s zijn?

Elisabeth Muylaert, senior assessor bij clearXperts

Elisabeth Muylaert is een kritische en gepassioneerde geest. Als senior assessor kan ze als geen ander glashelder de talenten en ontwikkelpunten van medewerkers blootleggen. Ze is master in de communicatiewetenschappen met 17 jaar bedrijfsrelevante ervaring in recruitment en talent management op de teller. Daarmee is ze dé geknipte adviseur om mee te denken met klanten en hen de juiste kwalitatieve talent management oplossingen te bieden.

  • Haar troeven: kritisch ingesteld, contactvaardig en betrokken
  • Haalt voldoening uit: haar 2 voetballende tieners
  • Houdt van: Cultuur, vrienden en gezelligheid
  • Gruwelt van: Onrechtvaardigheid en oneerlijkheid

Elisabeth Muylaert

Monda Declercq, Senior Assessor bij clearXperts

Monda Declercq is een organisatietalent en een ondernemer. Met veel drive en inzet staat zij ter beschikking van onze klanten, en hen bijstaat om talenten te ‘ontdekken’ en te ‘laten groeien’. Als master TEW met 15 jaar bedrijfsrelevante ervaring kan ze haar analytische skills combineren met haar ervaring om zo bedrijven te adviseren en te ondersteunen met talent management oplossingen op maat.

  • Haar troeven: Gestructureerd, gedreven en ‘besmettelijk’ enthousiast
  • Haalt voldoening uit: het inspireren en enthousiasmeren van anderen
  • Houdt van: muziek (saxofoon, piano, harmonie), family time met 3 kids, creatief zijn in algemeen e (bakken, tekenen, …)
  • Gruwelt van: chaos en onnauwkeurigheid

Monda Declercq

Heb je vragen voor deze twee toppers? Contacteer ons.

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!