Skip to content

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]Was je helemaal vergeten dat het volgende week Valentijn is? Of heb je gewoon nog geen tijd gehad om een leuk cadeau te kopen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kan jezelf namelijk de strooptocht door de winkelstraten besparen. De Beatles zongen het al in de jaren ’60: “Money can’t buy me love.” En dus delen we maar al te graag enkele originele ideeën waarmee je op Valentijn wél een gevoelige snaar raakt.

1. De nostalgische route

Stippel een wandeling of een autorit uit langs die plekken die voor jullie bijzonder zijn. Waar was de eerste date? Waar gaven jullie elkaar de eerste kus? Waar verklaarde je elkaar de liefde? Je kan weer iets drinken of eten op die plekken, zoals toen. Of gewoon wandelen. Wedden dat de herinneringen iets los maken?

2. De liefdesbokaal

Een grote glazen pot of bokaal, wat tijd, een balpen of stift, een schaar en gekleurd papier. Meer heb je niet nodig voor dit cadeau. Knip het papier tot kleine vierkantjes, in allerlei verschillende kleuren. Schrijf er lieve woordjes op. Of schrijf wat de ander zo speciaal maakt. Het kunnen ook gewoon complimentjes zijn. Of wat je hem of haar toewenst. Of wat je nog graag samen wil doen. Je geliefde krijgt dan een bokaal vol liefde waaruit hij of zij elke dag een nieuw, lief berichtje kan halen. Dagenlang “good vibes” gegarandeerd.

3. Verborgen enveloppen

Maak een tiental enveloppen klaar met daarin een brief met een liefdevolle boodschap, complimentjes of dingen die je nog samen zou willen doen. Verstop deze enveloppen doorheen het huis, op die plekken waar je geliefde op Valentijn zeker komt. Bv. ’s morgens in zijn of haar badkamerkastje, op de zetel van de auto, tussen het scherm en het toetsenbord van de laptop, in een sportzak enz. Ben je niet zo’n schrijver? Dan kan je in elke enveloppe ook een foto stoppen van een mooi moment samen.

4. Doe eens gek

Rij in het midden van de nacht naar de kust en doe een nachtwandeling op het strand. Als je het een beetje goed plant, wandel je de zonsopgang tegemoet. Neem een fles bubbels mee en wat hapjes. Of ga daarna meteen ergens uitgebreid ontbijten. Geen zin om zo ver te rijden? Ga dan een nachtwandeling doen in een bos. Ook altijd spannend en het perfecte excuus om lekker dicht tegen elkaar aan te kruipen.

Geef toe, het klinkt allemaal wat leuker, speelser en avontuurlijker dan het zoveelste avondje op restaurant, toch? En bloemen kan je ook op een andere dag geven. Dus doe eens gek. Jullie leren elkaar gegarandeerd op een totaal andere manier kennen en zullen die dag hoogstwaarschijnlijk nooit meer vergeten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!