Skip to content

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]Heb je een gloeiende hekel aan de kleffe, gekunstelde romantiek van Valentijn? Heb je genoeg van etentjes die plots het dubbele kosten, gewoon omdat het Valentijn is? Of ben je gewoonweg een happy single? Dan hebben we goed nieuws en slecht nieuws voor jou. Laat ons alvast met dat goede nieuws beginnen.

Goed nieuws: je kan Valentijn ook vieren met vrienden

Valentijn was oorspronkelijk een feest van de liefde, in de meest brede zin van het woord. Dus ook van de vriendschap. Dus waarom zou je Valentijn niet met hen spenderen? Nodig vrienden uit voor een avondje thuis.

Gezelschapspelletjes, gamen, een film of samen koken. Of ga uit. Ga ergens iets drinken en geniet van het schouwspel van al die mensen die zich in bizarre bochten wringen om het toch maar romantisch te maken.

Slecht nieuws: er is geen ontkomen aan Valentijn

Want zodra je je huis verlaat, is er geen ontkomen aan. Dat is het slechte nieuws. Valentijn is overal. Dus moet je het wel negeren of er voor gaan lopen. Daarom is het goed om die dag – en zeker de avond – weg te blijven van Facebook. Want zowat drie vierde van wat je ziet verschijnen, zijn zeemzoete liefdesverklaringen. Met de tijd die je uitspaart kan je echt wel leukere dingen doen.

Of wil je iets drastischer? Neem een paar dagen verlof, ga naar de luchthaven – alleen of met vrienden – en stap gewoon op de eerste, de beste, goedkope vlucht naar waar dan ook. Best spannend. En wie weet wie kom je daar dan tegen.

En als het je echt te machtig wordt, troost je dan met de gedachte dat het maar één dag is.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!