Skip to content

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]Controllers ontsnappen niet aan de groeiende trend waarbij er steeds vaker op projectmatige basis wordt gewerkt met tijdelijke werkkracht. Goede Controllers zijn zowel bij permanente jobs, als jobs op consultancy basis schaars te vinden en dus zit je als Controller in een ware luxe situatie.

Ook bij clearXperts zijn we opzoek naar versterking voor ons team. Ben jij een Controller en heb je interesse in een job waarbij afwisseling key is? Dan kunnen wij jou helpen!

Jouw volgende carrièrestap

De Controllers die als consultant aan de slag zijn bij onze klanten zijn het er allemaal over eens: werken als Controller bij clearXperts is gevarieerd, uitdagend en sociaal. Geen enkele dag is hetzelfde en je krijgt unieke kansen om jouw carrière in de juiste richting te duwen.

Je leert snel de kneepjes van het vak als Controller kennen in elke sector waar je een opdracht hebt gehad. Daarnaast kom je in contact met bedrijven waar je anders misschien niet zo makkelijk bij binnenkomt.

Over een boost voor jouw curriculum gesproken!

De opdrachten

Onze clearXperts Controllers op consultancy basis gaan op korte, middellange of lange opdrachten bij klanten aan de slag. Hierdoor leer je werken in verschillende sectoren, werk je met verschillende programma’s en softwaresystemen en breid je jouw netwerk enorm uit.

Tijdens de opdrachten voer je afhankelijk van de wensen van de klant verschillende taken uit. Je bent natuurlijk sterk in het analyseren en optimaliseren van processen. Daar zal het meestal dan ook rond draaien als Controller.

Je hebt het management over de rapportages en forecasts en zal instaan voor de maandelijkse afsluiting over de hele periode van de opdracht. Daar hoort dan ook het voorboeken van de kosten bij en ook dat aspect is jou niet onbekend.

Controllers op consultancy basis hebben ook oog voor de emotionele dimensie. Je moet namelijk om kunnen met verschillende bedrijfsculturen en teams tijdens de verschillende opdrachten.

Flexibiliteit is een tweerichtingsstraat

Als Controller op consultancy basis bij clearXperts kan je van veel flexibiliteit genieten. Wij doen er alles aan om al onze consultants tevreden te houden. Onder andere door een evenwichtige work-life balance te hanteren is er een grotere tevredenheid. Een win-win voor iedereen lijkt ons!

Natuurlijk verwachten we hetzelfde van al onze consultants. Flexibiliteit is een echte must, maar dat spreekt voor zich, niet?

Sluit jij aan bij ons team?

Doordat onze Controllers verantwoordelijk en professioneel zijn enerzijds, maar anderzijds ook sociaal en toffe collega’s zijn, werken onze klanten heel graag samen met clearXperts. Dit is een reputatie waar we trots op zijn natuurlijk en we willen dan ook ons team uitbreiden met gelijkgestemde Controllers.

Één voor één bestaat ons team uit enorm gemotiveerde experten, met veel energie en met de ambitie om te blijven groeien en ontwikkelen. De clearXperts consultants worden bij ons verwend. Regelmatig zijn er activiteiten dat we zoveel mogelijk consultants proberen samen te brengen. Het perfecte moment om te netwerken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!