Skip to content

Stel jezelf eens kort voor.
Ik ben Ayten en ik werk bijna 2 jaar als HR consultant bij clearXperts. Hiervoor werkte ik 2 jaar als HR consultant bij een ander bedrijf. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, om iets te drinken of te shoppen. Ook ga ik graag op reis.

Welk karaktertrekje maakt jouw uniek?
Ik ben heel nieuwsgierig. Zowel op mijn werk als privé stel ik enorm veel vragen, ik wil van alles op de hoogte zijn!

Waarom koos jij voor een job als HR consultant?
Als HR consultant krijg je de kans om ervaring op te doen in verschillende domeinen bij diverse bedrijven. Bij elk nieuw project merk ik dat de aanpak, procedures, cultuur,… verschillen van bedrijf tot bedrijf. Zo leer je op korte termijn heel veel bij en bouw je expertise op in diverse vakgebieden. Ook leer je bij elk project nieuwe mensen kennen, waardoor je je netwerk snel kan uitbreiden.

Wat vind je het leukst aan je job?
Moeilijk om te kiezen: zowel de afwisseling als de sociale contacten!

Wat vind je het minst leuk aan je job?
(denkt heel lang na) Er komt niet meteen iets in mij op.

Waarom werk je graag of (hopelijk niet) niet graag bij cX?
Ik werk graag bij clearXperts! Je kan altijd wel bij iemand terecht voor een luisterend oor, zowel bij de keuze van je projecten als privé. Zo krijg je echt het gevoel dat ze constant bezig zijn met jou. Ik vind het leuk dat er op alle vlakken zoveel tijd wordt geïnvesteerd in de consultants: niet alleen door het aanbieden van projecten op maat en interessante opleidingen, maar ook door het organiseren van leuke events en afterwork activiteiten.

Wat wil je nog verder bereiken in je carrière?
Ik wil mijn kennis en expertise in HR verder uitbreiden én verdiepen. Daarom wil ik graag blijven werken als HR consultant op afwisselende, uitdagende projecten![vc_empty_space][vc_column_text]Ook interesse in een carrière in HR?
Kom dan zeker eens kennismaken!

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!