Skip to content

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]Het jobaanbod voor consultants groeit heel snel in België. In verschillende sectoren is deze markt aan het openbloeien. Goed nieuws dus voor ook de financiële sector, waar deze trend al een tijd aan de gang is.

Ook bij clearXperts zijn we op zoek naar consultants! Ben je al een GL accountant of je hebt al wat ervaring als hoofdboekhouder en bent klaar voor de next step? Lees dan zeker verder.

Jouw volgende carrièrestap

Als GL accountant de stap naar consultancy maken, is een heel slimme keuze. Je gaat een gevarieerde, uitdagende en sociale job tegemoet waar er nooit een dag hetzelfde is.

Door bij verschillende klanten aan de slag te gaan leer je met allerhande software en in een brede waaier van sectoren werken. Over een boost voor jouw curriculum gesproken! De opdrachten bij onze klanten variëren in zowel takenpakket, als tijd.

In een consultancy rol ontdek je ook vaak bedrijven waar je anders niet zo snel zou binnenkomen. Wat er dan weer voor zorgt dat je nieuwe dingen gaat ontdekken en ervaringen opdoen.

Variatie alom

Als GL accountant in een consultancy rol bij clearXperts kan je van veel flexibiliteit genieten. Door een evenwichtige work-life balance te hanteren is er een grotere tevredenheid op de werkvloer. Een win-win voor iedereen lijkt ons!

Natuurlijk verwachten we hetzelfde van onze consultants. Flexibiliteit is een echte must, maar dat spreekt voor zich, niet?

GL accountants in een consultancy rol zijn dus niet enkel technisch sterk, maar hebben ook oog voor de emotionele dimensie. Je moet namelijk om kunnen met verschillende bedrijfsculturen en teams.

Daarnaast ben je als GL accountant in een consultancy rol pragmatisch en ligt jouw focus op het snel verkrijgen van duidelijk meetbare resultaten. Op die manier zijn strikte deadlines geen probleem voor jou. Je vat de koe bij de hoorns van het moment jouw opdracht begint bij de klant.

Sluit jij aan?

Doordat onze GL accountant in een consultancy rol ondernemend en professioneel zijn enerzijds, maar anderzijds ook sociaal en toffe collega’s zijn, werken onze klanten heel graag samen met clearXperts. Dit is een reputatie waar we trots op zijn natuurlijk en we willen dan ook ons team uitbreiden met gelijkgestemde GL accountants.

Één voor één bestaat ons team uit enorm gemotiveerde experten, met veel energie en met de ambitie om te blijven groeien en ontwikkelen. De clearXperts consultants worden bij ons verwend. Regelmatig zijn er momenten dat we zoveel mogelijk consultants proberen samen te brengen. Het perfecte moment om te netwerken.

Lijkt dit een ideale next step voor jou? Ben je opzoek naar die volgende uitdaging met een goede work-life balance en veel variatie? Neem dan zeker contact met ons op!

 

Neem contact op met Christine via onderstaande gegevens of via onze chat!
Christine Van Mol +32 (0) 477 44 87 55 – [email protected][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!