Skip to content

Stel jezelf eens kort voor.
Ik ben Sarah en ik werk al 4,5 jaar als Finance Consultant bij clearXperts. Ik hou van gezellige avonden met mijn gezin, gezelschapsspelletjes spelen en puzzelen. Ook sport ik graag: zo speel ik regelmatig badminton en doe ik aan krachttraining.

Welk karaktertrekje maakt jouw uniek?
Mijn omgeving zou mij omschrijven als positief ingesteld en goedlachs. Daarnaast kan je bij mij altijd terecht voor een luisterend oor.

Waarom koos jij voor een job als Finance consultant?
Tijdens mijn studentenjob bij Electrabel raadde een collega-consultant aan om als Finance Consultant te starten. Na 10 jaar bij Joos, werd het tijd voor vernieuwing. Ik koos voor clearXperts, omwille van de familiale sfeer en de persoonlijke(re) aanpak.

Wat vind je het leukst aan je job?
De variatie en de verscheidenheid aan projecten spreekt mij enorm aan. Je komt terecht bij diverse bedrijven, waardoor je verschillende werkwijzen en bedrijfsculturen leert kennen. Zo krijg je een bredere kijk en kan je snel groeien binnen je domein. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

Wat vind je het minst leuk aan je job?
Ik sta niet graag in de schijnwerpers, het solliciteren voor een nieuw project ligt dus buiten mijn comfortzone. Maar, omdat je bij elke intake extra ervaring opbouwt, verloopt dit telkens vlotter. Ik weet ondertussen wat er verwacht wordt en op welke punten ik moet letten. Ook word je vanuit clearXperts goed voorbereid op elke intake.

Waarom werk je graag of (hopelijk niet) niet graag bij cX?
Ik werk graag bij clearXperts! Er wordt een enorm grote focus gelegd op de werknemers. Men luistert écht naar onze input om te verbeteren en meerwaarde te bieden. Ook worden er regelmatig activiteiten en events georganiseerd om de consultants samen te brengen. Elke consultant werkt immers op zijn/haar eigen project, je komt dus niet dagelijks in contact met elkaar. Daarom is het tof om regelmatig samen te komen en te babbelen over onze ervaringen.

Wat wil je nog verder bereiken in je carrière?
Ik zou graag een nóg bredere waaier aan ervaring opdoen binnen Finance. Ik heb nu voornamelijk ervaring opgebouwd binnen ‘AP’ en ‘GL’. Ik kijk ernaar uit om tijdens mijn nieuwe project ‘Inventory’ te verkennen. Bij mijn volgende projecten zou ik mijn ervaring nog verder willen uitbreiden. Daarom vind ik het fijn dat je bij clearXperts zelf kan aangeven hoe je wilt groeien en dat je hierin ook ondersteunt wordt.

Ook interesse in een carrière als Finance Consultant?
Kom dan zeker eens kennismaken!

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!