Skip to content

Stel jezelf eens kort voor.
Ik ben Barbara, 28 jaar en een grote dierenvriend. Ik ben zeer geïnteresseerd in Marketing & Sales en in de mode-industrie. Amsterdam en New York zijn mijn favoriete steden, zo woonde ik 6 maanden in Amsterdam. Mijn vorige project via clearXperts was bij Colgate en momenteel ondersteun ik tijdelijk het Marketing team bij Axa.

Welk karaktertrekje maakt jouw uniek?
Ik weet heel goed wat ik wil!

Waarom koos jij voor een job als Marketing consultant?
Mijn beste vriendin werkte als consultant en was zeer tevreden over (de projecten bij) clearXperts. Er zijn zoveel verschillende carrièremogelijkheden in Marketing en Sales. Een job als consultant leek me dus ideaal om te ontdekken welke functie en bedrijfscontext er wel of niet bij me past.

Wat vind je het leukst aan je job?
Ik krijg de kans om te werken bij topbedrijven en veel nieuwe mensen te ontmoeten. Dat laatste is heel belangrijk voor mij, want ik heb sociale interactie nodig.

Wat vind je het minst leuk aan je job?
Ik vind het altijd jammer dat ik na een tijdelijk project afscheid moet nemen van mijn collega’s. Maar, langs de andere kant, ontmoet ik veel nieuwe mensen en heb ik een job met enorm veel variatie.

Waarom werk je graag of (hopelijk niet) niet graag bij cX?
clearXperts is een warm, open bedrijf met een vlakke hiërarchie. Er wordt steeds gecommuniceerd op een transparante manier. Ook doet men enorm veel voor de consultants. Zo worden er bijvoorbeeld veel afterwork activiteiten georganiseerd, waarop ik kan bijpraten met mijn leuke collega’s.

Wat wil je nog verder bereiken in je carrière?
Ik wil sowieso Manager worden! Mijn job als consultant geeft me de kans om diverse ervaringen op te doen bij verschillende topbedrijven, zodat ik mijn carrière verder kan uitbouwen.

Ook interesse in een carrière als Marketing Consultant?
Kom dan zeker eens kennismaken!

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!