Skip to content

Bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar HR professionals die ze flexibel kunnen inzetten. Ze willen hun team versterken omdat er iemand ziek is of met zwangerschapsverlof. Of er is gewoon extra werk omdat er specifieke HR-projecten worden geïmplementeerd. Spreekt jou dat aan? Tijdelijke projecten bij toonaangevende bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren? Dan is een rol als HR consultant misschien wel iets voor jou.

Je doet heel veel ervaring op, je hebt meer dan voldoende variatie én je behoudt toch de zekerheid van een vaste werkgever, met alle voordelen die daarbij horen. Onze klanten zijn toonaangevende bedrijven in de meest verschillende sectoren. Afhankelijk van jouw talenten en ambities word je ingeschakeld in generalistische of meer gespecialiseerde HR projecten op de HR-afdeling van toporganisaties. Mogelijke functies die jij als HR Consultant kan vervullen zijn:

  • HR Officer
  • HR Business Partner
  • Recruiter
  • Payroll Officer
  • HR Manager
  • HR Advisor

Als consultant word je ingezet op projecten van zowel korte duur ( +/- 3 maanden) als projecten van lange duur (tot +/- 1,5 jaar). Je gaat aan de slag bij onze klanten in Vlaanderen en Brussel. In ieder project word je uitgedaagd om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Zo leer je bijvoorbeeld bij elke nieuwe klant werken met hun specifieke IT-toepassingen en softwarepakketten. Je schaaft je competenties continu bij en grijpt de kansen om te leren en te evolueren. clearXperts biedt jou bovendien ook de kans tot extra opleidingen en trainingen.

Stuur ons meteen je CV en start je nieuwe carrière![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!