Skip to content

Let's talk

Ellen Vanvlasselaer

Business Development Director

Finance consultant nodig?

Soms stapelt het werk zich even op en heb je een paar Xtra handen nodig. Die kunnen wij je leveren, met de juiste expertise in Finance én enkel voor de tijd die echt nodig is. We hebben een eigen team van +60 consultants in Finance die hun kennis en ervaring uit diverse projecten meenemen naar jouw bedrijf. Door hun ervaring en flexibiliteit zijn ze in no time ingewerkt om jou en jouw team tijdelijk te versterken. 

Onze Finance consultants houden ervan om achter de schermen mee te bouwen aan de financiële gezondheid en groei van een bedrijf. En dat kan op alle niveaus: van financiële administratie (AP of AR) en controlling tot financiële directie. Welk tijdelijk profiel je ook nodig hebt, wij helpen jou graag met de zoektocht naar de juiste match!

Let's talk

Ellen Vanvlasselaer

Business Development Director

wat kan je verwachten?

Ons plan van aanpak

Xtra human-Highligher-ster
 1. In de eerste plaats bespreken we jouw specifieke noden. Voor welke Finance functie, takenpakket en periode zoek jij een Xtra werkkracht? En naar welke kennis, ervaring en skills ben je op zoek?
 2. Op basis daarvan selecteren wij de meest geschikte profielen. We stellen deze aan jou voor op basis van een uitgebreid CV.
 3. Vervolgens plannen we graag een persoonlijk gesprek met de kandidaat (of kandidaten) die jou het meest geschikt lijken. Dit kan zowel online als fysiek, afhankelijk van jouw voorkeur.
 4. Is één van deze kandidaten jouw perfecte match? Dan zorgen we ervoor dat jouw Xtra werkkracht zo snel mogelijk kan opstarten!
 5.  Bij de start van het project identificeren we jouw verwachtingen op basis van het ACES kwaliteitsproces. Tijdens de volledige duur van het project toetsen we af of deze verwachtingen worden ingevuld en sturen we bij waar nodig.
 6. Onze consultants worden continu begeleid door erkende coaches en nemen deel aan de clearXperts Academies om op de hoogte te blijven van de laatste trends in Finance.

JOUW FLEXIBELE WORKFORCE

Tijdelijke versterking nodig in je Finance team?
Wij zorgen voor Finance consultants met de juiste expertise.

Cases

 • Context: versterking nodig tijdens de overname-periode van ALD Automotive door Leaseplan
 • Oplossing: Business Controller
 • Impact: de continuïteit van de activiteiten op de Finance afdeling werd gegarandeerd.
 • Context: extra ondersteuning nodig bij de optimalisatie van het ERP systeem
 • Oplossing: Business Controlling consultant, Senior Finance consultant en AP consultant
 • Impact: de nodige aanpassingen werden uitgevoerd, zodat het systeem optimaal ingezet kon worden
 • Context: snel versterking nodig om  het ontslag van Finance Manager op te vangen
 • Oplossing: Senior Finance consultant
 • Impact: de activiteiten konden verdergezet worden, in afwachting van een vaste aanwerving
 • Context: operationele ondersteuning nodig bij het wegwerken van de backlog op de Finance afdeling
 • Oplossing: AP/AR consultant
 • Impact: de backlog werd weggewerkt, waardoor de lopende activiteiten verdergezet konden worden en er ruimte vrijkwam voor optimalisaties

Testimonials

waarom clearxperts?

We go the Xtra mile

Xtra human-Highligher-hart

Xtra human

Bij clearXperts gaan we voor een human first aanpak. Persoonlijk contact en een professionele band met elke klant, is voor ons een topprioriteit. We willen jou écht leren kennen, zodat we jouw eventuele noden en wensen zo goed mogelijk kunnen invullen.

Xtra human-Highligher-vinkje

Xtra ervaring

We hebben ervaring met projecten in diverse sectoren, uiteenlopende bedrijfsculturen en op allerlei niveau’s. Bovendien investeren we heel veel in de professionele én persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. En die kennis delen we graag met onze klanten.

Xtra human-Highligher-ster

Xtra flexibiliteit

Dankzij onze flexibele structuur, kunnen we snel schakelen. Heb je tijdelijke versterking nodig in je team? Dan vinden we binnen 48 uur de juiste match.

Xtra human-Highligher-19

Xtra aanbod

Bij clearXperts streven we ernaar om een unieke gesprekspartner te zijn voor onze klanten, met een allround aanbod van tijdelijke ondersteuning en expertise.

Creëer ruimte voor groei

Tijdelijk versterking nodig in Finance?