Skip to content

Let's talk

Ellen Vanvlasselaer

Business Development Director

Soms stapelt het werk zich even op en heb je een paar Xtra handen nodig. Die kunnen wij je leveren, met de juiste expertise in Legal én enkel voor de tijd die echt nodig is. We hebben een eigen team van Legal consultants die hun kennis en ervaring uit diverse projecten meenemen naar jouw bedrijf. Door hun ervaring en flexibiliteit zijn ze in no time ingewerkt om jou en jouw team tijdelijk te versterken. 

Onze Legal consultants zijn geboeid door maatschappelijke evoluties en volgen de actualiteit nauw op. Ze ondersteunen je graag bij de implementatie van de laatste nieuwe regels en wetgevingen. Welk tijdelijk profiel je ook nodig hebt, wij helpen jou graag met de zoektocht naar de juiste match!

Let's talk

Ellen Vanvlasselaer

Business Development Director

wat kan je verwachten?

Ons plan van aanpak

Xtra human-Highligher-ster
  1. In de eerste plaats bespreken we jouw specifieke noden. Voor welke Legal functie, takenpakket en periode zoek jij een Xtra werkkracht? En naar welke kennis, ervaring en skills ben je op zoek?
  2. Op basis daarvan selecteren wij de meest geschikte profielen. We stellen deze aan jou voor op basis van een uitgebreid CV.
  3. Vervolgens plannen we graag een persoonlijk gesprek met de kandidaat (of kandidaten) die jou het meest geschikt lijken. Dit kan zowel online als fysiek, afhankelijk van jouw voorkeur.
  4. Is één van deze kandidaten jouw perfecte match? Dan zorgen we ervoor dat jouw Xtra werkkracht zo snel mogelijk kan opstarten!
  5.  Bij de start van het project identificeren we jouw verwachtingen op basis van het ACES kwaliteitsproces. Tijdens de volledige duur van het project toetsen we af of deze verwachtingen worden ingevuld en sturen we bij waar nodig.
  6. Onze consultants worden continu begeleid door erkende coaches en nemen deel aan opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste updates in Legal.

JOUW FLEXIBELE WORKFORCE

Tijdelijke versterking nodig in je Legal team?
Wij zorgen voor Legal consultants met de juiste expertise.

Testimonials

waarom clearxperts?

We go the Xtra mile

Xtra human-Highligher-hart

Xtra human

Bij clearXperts gaan we voor een human first aanpak. Persoonlijk contact en een professionele band met elke klant, is voor ons een topprioriteit. We willen jou écht leren kennen, zodat we jouw eventuele noden en wensen zo goed mogelijk kunnen invullen.

Xtra human-Highligher-vinkje

Xtra ervaring

We hebben ervaring met projecten in diverse sectoren, uiteenlopende bedrijfsculturen en op allerlei niveau’s. Bovendien investeren we heel veel in de professionele én persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. En die kennis delen we graag met onze klanten.

Xtra human-Highligher-ster

Xtra flexibiliteit

Dankzij onze flexibele structuur, kunnen we snel schakelen. Heb je tijdelijke versterking nodig in je team? Dan vinden we binnen 48 uur de juiste match.

Xtra human-Highligher-19

Xtra aanbod

Bij clearXperts streven we ernaar om een unieke gesprekspartner te zijn voor onze klanten, met een allround aanbod van tijdelijke ondersteuning en expertise.

Creëer ruimte voor groei

Tijdelijk versterking nodig in Legal?