Skip to content
Wij zijn consultants
met karakter
Wij zijn Xtra human

Doe je ding!

Onze Xtra human aanpak

Xtra human-Highligher-hart

Wij helpen mensen en organisaties groeien door de unieke skills, persoonlijkheid en ambities van onze talenten te ontwikkelen. Dankzij onze human first aanpak zorgen we ervoor dat onze mensen zich goed voelen, en hun eigen talenten en ambities kunnen matchen met het team van de klant. Zo willen wij meer betekenen en meer doen. Als consultant en collega, maar in de eerste plaats als mens.

Onze Xtra human waarden:

  • Vertrouwen om te groeien: Vertrouwen werkt langs twee kanten. Jij krijgt de ruimte en ondersteuning om te leren en ontdekken, en wij vertrouwen dat je er zelf mee aan de slag gaat. Geen blabla, wel eerlijke en open communicatie die het beste in elkaar naar boven brengt.
  • Goesting om te gaan: Wij komen om ons ding te doen. Actiegericht, recht op ons doel af. Je zou er soms van schrikken wat je allemaal kan met een gezonde portie lef en talent. Maar na de uitdaging komt ontspanning – en samen stoom afblazen, dat doen we ook met volle goesting!
  • Ruimte om jezelf te zijn: De kracht van human-first? Die zit vanbinnen. Wij willen weten wie jij écht bent en wat jou drijft, en daar nemen we met plezier de gekke trekjes bij! Dat maakt ons net zo’n diverse en hechte groep.

Wat maakt jou uniek?

Xtra human

Je eigen ding doen? Dat zit ‘m in de dingen die jij als consultant-collega Xtra te bieden hebt. 

We zijn stuk voor stuk doeners, op onze eigen manier. Met Xtra Human tonen we dat ieder van ons wel iets Xtra biedt – van kennis van zaken tot kenmerkende trekjes. Misschien ben je wel Xtra in-it-to-win-it of eerder een Xtra punlover? Werk je graag met Xtra strakke deadlines of toch liever een Xtra planner-tot-in-de-puntjes? Wat het ook mag zijn, het maakt ons allemaal Xtra human

Wat maakt jou Xtra human?