Skip to content

Introduction

Gebeten door milieu, op de hoogte van de laatste wijzigingen in de wetgeving en op zoek naar een gevarieerde, autonome en communicatieve functie? Wij zoeken jou!!

Organization

Onze klant Profex, een studiebureau met zeer sterke expertise binnen bouw, milieu, bodem en energie zoekt voor uitbreiding van de regio West (Oost – west Vlaanderen) een consulent milieu.

Function

Het ondersteunen en adviseren van de klanten is jouw voornaamste missie. Binnen een zeer gevarieerde en uiteenlopende klantenportefeuille (KMO, grote industriële bedrijven, allerhande sectoren) sta jij in voor advies omtrent milieuzaken. Bij sommige klanten begeleid je 1 specifiek project rond milieu, bij andere neem je het volledige milieu beleid van A – Z over van de opdrachtgever.

Jouw rol is hoofdzakelijk strategisch en adviserend. Je werkt zaken uit, bespreekt ze met de klant en stapt in de adviesrol. De concrete uitvoering van het project is in handen van de deskundigen, die jij stuurt en coördineert richting het juiste resultaat.

Requirements

  • Ben je ambitieus, gedreven en zin om de dienstverlening van Profex naar een nog hoger niveau te tillen? We zoeken iemand die communicatief is en zichzelf steeds weet uit te dagen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de milieusector.
  • Dankzij jouw passie voor milieu, kan je op elk moment meepraten met onze opdrachtgevers. Je werkt graag zelfstandig, maar onderschat het belang van cohesie in een team niet.
  • Zowel starters (relevante stage) met masterdiploma (milieu, bio ingenieur, milieutechnologie, milieurecht, milieumanagement, ….) en kennis van milieu als meer ervaren kandidaten in een gelijkaardige rol, zijn welkom! Naast een goede kennis van Nederlands, kan je bij voorkeur goed je plan trekken in het Frans en Engels.

Offer

Profex is een belangrijke speler op de markt van milieu, jij krijgt de kans om aan boord te komen van dit bedrijf en jouw ondernemende aard ten volle te benutten. Groeikansen, een aangename sfeer binnen een competente en toonaangevende omgeving! Jouw uitvalsbasis is kantoor Wetteren, maar uiteraard ben je regelmatig bij klanten. Een marktconforme verloning met firmawagen en stevige kansen om jouw carrière vorm te geven zijn voorzien. Interesse? Laat het ons weten!

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!