Skip to content

Introductie

Zet je payroll talent Xtra in de kijker

Als Xpert in payroll is het verwerken van lonen helemaal jouw ding. Je contacten bij het sociaal secretariaat staan – bij wijze van spreken – op je speeddial en je creëert moeiteloos maandelijkse overzichten van bedrijfs-KPI’s zoals ziekteverzuim en headcounts. Kortom: je bent als Xpert steeds een toegankelijk aanspreekpunt voor collega’s.

Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan zijn de HR-projecten bij clearXperts jou op het lijf geschreven. We bieden niet enkel boeiende uitdagingen, maar ook alle begeleiding die je nodig hebt om je carrière een boost te geven. Klaar om je ding te doen bij clearXperts? Solliciteer dan meteen voor deze functie.

Organisatie

ClearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!

Functie

Je zet je payroll kennis en skills in voor tijdelijke projecten van 3 maanden tot 1,5 jaar. Elk project is een weerspiegeling van je vaardigheden, ervaring, regio en ambitie. Je helpt klanten van clearXperts met personeels- en loonadministratie, optimalisatieprocessen, HR Rappertering en data-analyses. Al dan niet in samenwerking met het sociaal secretariaat en andere HR partners. Je kennis van de sociale wetgeving geeft dan weer een antwoord op vragen van collega’s en medewerkers.

In welk project je ook terechtkomt, je verrijkt sowieso je payroll kennis en vaardigheden, krijgt nieuwe verantwoordelijkheden en leert Xtra tools en systemen kennen. Ook naast je project werk je aan je hard en soft skills, dankzij tal van opleidingen en een coachingstraject op maat.

Functie-eisen

  • Je passie voor HR ontdekte je tijdens je Bachelor of Master opleiding in Human Resources of een andere relevante menswetenschappelijke richting.
  • Je hebt minimum 2 jaar werkervaring binnen payroll. Je hebt een goede kennis van de sociale wetgeving en houdt deze kennis up-to-date. Je werkt nauwkeurig en weet je snel in te werken in verschillende payroll systemen
  • Jouw leergierigheid kriebelt je interesse voor diverse projecten in een brede waaier van sectoren. De carrière die jij zoekt, biedt uitdaging en variatie. Tegelijk val je graag terug op de zekerheid van 1 werkgever.
  • Je past je vlot aan aan verschillende soorten werkomgevingen. Je hebt een gezond gevoel voor initiatief en ambitie om te groeien.
  • clearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel. Een vlot mondje gesproken en geschreven Engels en Frans is een interessante troef (maar geen must).

Aanbod

  • Bij clearXperts gaan we voor een persoonlijke, Xtra human aanpak. Je komt terecht in een warme, menselijke omgeving, waar je jezelf kan én mag zijn.
  • Je werkt aan projecten bij toporganisaties en proeft van verschillende expertises binnen HR.
  • Samen stippelen we jouw carrièrepad uit en geven we je zelfontwikkeling een duwtje in de rug. Met erkende coaches aan je zij werk je aan je persoonlijke ontwikkelingsplan. Daarnaast neem je deel aan een uitgebreid opleidingsaanbod, waaronder onze clearXperts HR Academy.
  • Uiteraard krijg je een aantrekkelijk loonpakket met heel wat Xtra-legale voordelen, zoals een premium bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoeding, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen én nog veel meer.
  • Als HR Xperts weten we hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je collega’s. Daarom organiseren we regelmatig bruisende afterworks, sportieve en culturele activiteiten en onvergetelijke events en teambuildings in het buitenland!

Inlichtingen

Elisabeth Muylaert 

Sollicitatie

Elisabeth Muylaert 

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!