Skip to content

Introductie

Geen juridisch probleem te complex of jij zet er je tanden in. Je speelt met juridisch jargon, kent je weg in de wetten en regels van het Belgisch recht en vindt het fantastisch om aan concrete projecten mee te werken. Een job als Data Protection Officer, Corporate Housekeeper of Contract Management Officer bij toporganisaties is jou op het lijf geschreven.  

Klinkt dit net als jij? Dan zoeken wij jou! Geef je carrière een boost, krijg meteen een vast contract en geniet van persoonlijke begeleiding op maat van jouw ambities. Kortom: jouw droomjob ligt binnen handbereik! Klaar om je ding te doen bij clearXperts? Solliciteer dan meteen voor deze functie. 

Organisatie

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag! 

Functie

Als paralegal consultant werk je tijdelijk mee aan projecten bij toonaangevende bedrijven. Soms voor 3 maanden, soms voor 1,5 jaar, afhankelijk van de noden van de klant. Je zet je talenten meteen aan het werk, bijvoorbeeld als contract & compliance officer, corporate paralegal of DPO. Waar je terechtkomt en waaruit je opdracht bestaat, hangt af van je ambities, je ervaring, je skills en je regio.  

Een ding is zeker: je verrijkt je juridische kennis en vaardigheden, leert werken met verschillende tools en software en krijgt nieuwe verantwoordelijkheden. Naast je opdracht werk je aan je hard en soft skills, dankzij tal van opleidingen en een coachingstraject op maat. Jouw Xtra groei staat altijd centraal. 

Functie-eisen

  • Je passie voor ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, sociaal recht, GDPR,… ontdekte je tijdens je Bachelor Rechtspraktijk. 

  • Met een eerste werkervaring binnen het juridisch werkveld in je rugzak, ben je klaar om te proeven van boeiende en uitdagende Legal projecten. 

  • Jouw leergierigheid kriebelt je interesse voor diverse projecten in een brede waaier van sectoren. De carrière die jij zoekt, biedt uitdaging en variatie. Tegelijk val je graag terug op de zekerheid van 1 werkgever.  

  • Je past je vlot aan aan verschillende soorten werkomgevingen. Je hebt een gezond gevoel voor initiatief en ambitie om te groeien.  

  • clearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel. Een vlot mondje gesproken en geschreven Engels en Frans is een interessante troef (maar geen must).  


Aanbod

  • Bij clearXperts gaan we voor een persoonlijke, Xtra human aanpak. Je komt terecht in een warme, menselijke omgeving, waar je jezelf kan én mag zijn, van je persoonlijkheid tot je werkvoorkeur en je religie 
  • Je werkt aan projecten bij toporganisaties en proeft van verschillende expertises binnen het juridische vak.  
  • Samen stippelen we jouw carrièrepad uit en geven we je zelfontwikkeling een duwtje in de rug. Met erkende coaches aan je zij werk je aan je persoonlijke ontwikkelingsplan. Daarnaast neem je deel aan een uitgebreid opleidingsaanbod op maat. 
  • Uiteraard krijg je een aantrekkelijk loonpakket met heel wat Xtra-legale voordelen, zoals een premium bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoeding, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen én nog veel meer. 
  • Als HR Xperts weten we hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je collega’s. Daarom organiseren we regelmatig bruisende afterworks, sportieve en culturele activiteiten en onvergetelijke events en teambuildings in het buitenland!  

Inlichtingen

Sollicitatie

Ruud De Mont

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!