Skip to content

Introductie

Wat je als Marketing consultant dagelijks doet? In de on- en offline verhalen van knallers van merken duiken! Je staat mee aan het roer van de rebranding projecten en campagnes van toporganisaties. De diverse Marketing projecten bij clearXperts bieden je alles wat je nodig hebt om je carrière een boost te geven. Met een vast contract onder de arm, ga je op zoek naar jouw droomjob in Marketing! Klaar om je ding te doen bij clearXperts? Solliciteer dan meteen voor deze functie.

Organisatie

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in 1 warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!

Functie

Je werkt op tijdelijke projecten van 3 maanden tot 1,5 jaar. Opdrachten die passen bij je ambities, ervaring, vaardigheden en regio. Je komt terecht bij toporganisaties waar je je talent voor Marketing dagelijks kan botvieren in verschillende facetten: digitale marketing, content marketing, e-commerce, brand management, trade marketing, category management, channel marketing, product marketing, enzovoort.


Elke dag brengt boeiende uitdagingen, waarop jij met je inzichten een antwoord vindt. Je projecten verrijken je kennis en skills, moedigen je aan om nieuwe verantwoordelijkheden op te nemen en leren je omgaan met nieuwe software, tools en systemen. Aangevuld met een persoonlijk opleidingsplan dat focust op de ontwikkeling van je hard en soft skills, ben je 100% zeker dat jouw Xtra groei altijd centraal staat.


Functie-eisen

  • Je passie voor Marketing ontdekte je tijdens je Bachelor of Master opleiding in een relevante richting.
  • Met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in je rugzak ben je klaar om te proeven van boeiende en uitdagende Marketing projecten.
  • Jouw leergierigheid kriebelt je interesse voor diverse projecten in een brede waaier van sectoren. De carrière die jij zoekt, biedt uitdaging en variatie. Tegelijk val je graag terug op de zekerheid van 1 werkgever.
  • Je past je vlot aan aan verschillende soorten werkomgevingen. Je hebt een gezond gevoel voor initiatief en ambitie om te groeien.
  • clearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel. Een vlot mondje gesproken en geschreven Engels en Frans is een interessante troef (maar geen must).

Aanbod

  • Bij clearXperts gaan we voor een persoonlijke, Xtra human aanpak. Je komt terecht in een warme, menselijke omgeving, waar je jezelf kan én mag zijn, van je persoonlijkheid tot je werkvoorkeur en je religie
  • Je werkt aan projecten bij toporganisaties en proeft van verschillende expertises binnen Marketing.
  • Samen stippelen we jouw carrièrepad uit en geven we je zelfontwikkeling een duwtje in de rug. Met erkende coaches aan je zij werk je aan je persoonlijke ontwikkelingsplan. Daarnaast neem je deel aan een uitgebreid opleidingsaanbod, waaronder onze clearXperts Marketing Academy.
  • Uiteraard krijg je een aantrekkelijk loonpakket met heel wat Xtra-legale voordelen, zoals een premium bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoeding, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen én nog veel meer.
  • Als HR Xperts weten we hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je collega’s. Daarom organiseren we regelmatig bruisende afterworks, sportieve en culturele activiteiten en onvergetelijke events en teambuildings in het buitenland!

Inlichtingen

Klaar om je ding te doen als Marketing consultant? Mail [email protected] of solliciteer meteen!

Sollicitatie

Monda Declercq

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!