Skip to content

Introductie

Wat als je als finance consultant dagelijks kan duiken in de cijfers van verschillende bedrijven en – wie weet – later, als financieel kompas kan doorgroeien naar financiële rollen met échte impact? Klinkt goed, niet? De diverse finance projecten die ClearXperts in petto heeft, in een grote verscheidenheid van sectoren, bieden jou alles wat je nodig hebt. Lees zeker verder!


Organisatie

ClearXperts brengt professionals in, Finance, Sales & Marketing, Human Resources en Legal samen in één leuk bedrijf. Bij clearXperts bouwen we echt mee aan de carrière van onze consultants. Dankzij boeiende projecten bij klanten van uiteenlopende sectoren – elks met hun specifieke uitdagingen en werkmethodes – ontwikkel je jezelf tot expert of generalist binnen jouw domein. We gaan steeds op zoek naar de ideale match tussen jouw talenten en de uiteenlopende projecten.


Functie

Jouw cijfermatig en financieel talent kan je verder ontwikkelen in tal van domeinen, van GL/AP/AR projecten tot controlling, financial analyse enzovoort. Ieder project geeft je de kans om je kennis en vaardigheden te verrijken en om je te laten kennismaken met nieuwe verantwoordelijkheden, tools en softwarepakketten.

Projecten bij ClearXperts-klanten kunnen van korte of lange duur zijn en daarnaast maak je deel uit van de ClearXperts familie die je verbondenheid, teamspirit en leeropportuniteiten aanreikt.

Samen werken we aan je harde en softe skills dankzij tal van opleidingen en coachtrajecten om je groei te boosten.


Functie-eisen

Heb jij het ClearXperts-DNA?

  • Je passie voor Finance ontdekte je tijdens je Bachelor of Master opleiding.
  • Of het nu zonder ervaring is, of met een eerste ervaring op zak, je kan proeven van tal van boeiende en uitdagende finance projecten.
  • Jouw leergierigheid kietelt je interesse voor diverse projecten in een brede waaier van sectoren. De carrière die jij zoekt, biedt immers uitdaging en variatie, maar tegelijk val je graag terug op de zekerheid van 1 werkgever.
  • Een flexibel, contactvaardige persoon zoals jij, weet zich vlot aan te passen aan verschillende soorten werkomgevingen en heeft een gezond gevoel voor initiatief en ambitie om te groeien.
  • De ClearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel, waardoor een vlot mondje Engels en Frans zeker een interessante troef zijn naast het Nederlands.


Aanbod

Waarom clearXperts?

  • Als deel van de ClearXperts familie kom je terecht in een open en informele werksfeer, waar een persoonlijke aanpak centraal staat.
  • Je krijgt de kans om te werken bij toporganisaties en te proeven verschillende expertises binnen het finance vak.
  • Samen met jou gaan we aan de slag om jouw carrièrepad uit te stippelen en je zelfontwikkeling te boosten. Concreet betekent dat: een uitgebreid opleidingsaanbod, opleidingsdagen, ClearXperts academy, ruim aanbod aan webinars, linked in learning, persoonlijke coaching en opvolging, doorgroeimogelijkheden, enzovoort.
  • Uiteraard hoort er ook een aantrekkelijk verloningspakket bij met heel wat extralegale voordelen (zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoeding, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen én nog meer)
  • Last but not least: onder het motto ‘work hard, play hard’ worden er regelmatig speelse activiteiten voorzien (sport, spel, teambuilding, reisjes (jawel je leest het goed!), uitstappen, food & drink) om te ontspannen en je ClearXperts-collega’s te leren kennen.


Inlichtingen

Louis Merken +32 485 04 97 97

Sollicitatie

Louis Merken +32 485 04 97 97

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!