Skip to content

Introduction

empowered people creating positive growth”….

…..is het motto waar onze klant helemaal voor gaat. Als familiale private holding ondersteunen ze een brede waaier aan bedrijven in diverse sectoren om hun groeiambities te realiseren. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn ze op de Belgische markt een sterk toegevoegde waarde. Op vandaag beheren zij 40 vennootschappen vanuit hun hoofdzetel in Hasselt.

Ben jij het cijfergenie dat wij zoeken en heb je een gezonde ambitie om te groeien? Als Junior Accountant heb je al eens geproefd van de job. Of zet je je eerste stappen in het werkveld? Dan moedigen we je zeker ook aan om te solliciteren!

Function

We zoeken een Junior Accountant met zin om in een sterk groeiend bedrijf mee te bouwen aan de business! Ben je kritisch ingesteld, bezit je een hands on mentaliteit? Werken in een sterk veranderende omgeving is voor jou een uitdaging? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Als gemotiveerde junior accountant is jouw doel om door te groeien en zo zelfstandig dossiers te beheren van A tot Z. Je komt terecht in een team van ervaren mensen die jou zullen begeleiden in iedere stap van het proces.

Het finance team bestaat uit 11 personen onderverdeeld in 3 kleinere teams. Ieder team is specifiek verantwoordelijk voor één of meerdere business units. Je bouwt op die manier specialisatie op in één van de 5 business units zijnde: HVAC – vloeibare brandstoffen – duurzame energie – vastgoed – logistiek. Bedoeling is dat je binnen je welbepaalde unit de dossiers van één of meerdere vennootschappen na verloop van tijd A tot Z zelfstandig kan opvolgen.

Requirements

Je bent een ambitieus persoon die uitkijkt naar doorgroeimogelijkheden. Je bent op zoek naar een job met veel variatie en afwisseling. Je haalt voldoening uit het bijleren on the job en weet een goede balans te bewaren tussen nauwkeurig en flexibel werken. Door jouw ervaring of opleiding heb je kennis van de Belgische boekhoudwetgeving, vennootschapsbelasting en BTW. Je hebt een bachelor of masterdiploma in een financiële of economische richting.

Offer

Een stevige uitdaging in een werkomgeving waar een ondernemende spirit heerst. Je wordt steeds uitgedaagd om nieuwe kennis en vaardigheden te vergaren in een veranderende context. Je maakt deel uit van een hecht team van collega’s die zowel tijdens als na de werkuren het initiatief nemen tot leuke activiteiten. Je toekomstige collega’s zullen je graag bijstaan, om bij te leren en ondersteuning te bieden, zodanig dat jij je talenten optimaal kan ontplooien. Verantwoordelijkheid en inzet gaan hand in hand en wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket met interessante arbeidsvoorwaarden (zoals een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, , laptop). Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Hasselt in een filevrije omgeving.

Information

Margerit Reinoso

Application

Margerit Reinoso +32 484/27.01.27

[email protected]

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!