Skip to content

Organization

Alles loopt op rolletjes met onze opdrachtgever! Zij zijn gespecialiseerd in verkoop, verhuur en onderhoud van heftrucks. Met grote namen in de logistiek en andere sectoren in hun klantenportefeuille, hebben ze de afgelopen 5 jaar een steile groei gekend. In het kader daarvan zoeken ze versterking binnen het finance team.

Function

Als lid van het 5 koppige finance team ga jij jouw boekhoudkundige expertise inzetten om de hoofdboekhouder en credit controller te ondersteunen. Polyvalentie is key in deze rol: dat geeft jou ook de kans om veel te leren. Naast de dagdagelijkse boekingen en activiteiten (aankoopfacturen, leasefacturen, opvolgingen verzekeringsdossiers, …), krijg je ook de kans om andere zaken op te pikken. Samen staan jullie garant voor een vlekkeloze financiële administratie en correcte opvolging van alle boekhoudkundige stromen.

Requirements

Enthousiast ingesteld ben je een teamspeler die houdt van boekhouding en ben je helemaal gepassioneerd door nauwkeurige en stipte financiële administratie. Dankzij jouw communicatieve vaardigheden leg je makkelijk contact, zowel intern als extern (met leveranciers en klanten) en durf je ad rem te communiceren indien nodig. Om onze Franstalige collega’s en klanten evengoed te kunnen ondersteunen is een mondje Frans noodzakelijk. Hoewel we ervaring en persoonlijkheid belangrijker vinden dan diploma’s, zijn we wel op zoek naar een bachelor werkniveau. Je bent immers niet op zoek naar een louter uitvoerende functie, maar houdt ervan om kritisch na te denken en pro-actief te reflecteren over optimalisaties en het opzetten van structuur. Hulpvaardig en sociaal ingesteld, hou je ervan om in tandem met de andere collega’s te werken en om samen mooie resultaten te kunnen boeken. Dankzij jouw eerste relevante ervaring of stage ben je een aanwinst voor het team! Kennis van Navision is een plus, maar geen must.

Offer

Een typische KMO, waar polyvalentie en teamwork centraal staat. Ben op zoek naar een fijne omgeving, waar je professioneel verder kunt groeien (op termijn eventueel opties als hoofdboekhouder), dan is dit jouw kans. Op dit moment is het bedrijf gevestigd in Haren, in de Brusselse rand, maar midden 2021 is ene verhuis ergens tussen Mechelen en Machelen gepland. Home work, alle professionele tools en een degelijk bruto salaris zijn voorzien. Verder aangevuld met verzekeringen, maaltijdcheques, ecocheques en 6 ADV dagen vormt dit een erg mooi salarispakket.

Information

32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!