Skip to content

Introductie

Geef je Freelance carière een Xtra touch!

Heb jij het in je om complexe uitdagingen aan te gaan en bedrijven te ondersteunen in hun tijdelijke behoeften in Finance? Hou jij van de vrijheid van een freelance carrère, maar vind je het fjin om een duwtje in de rug te krijgen om je netwerk uit te bouwen?

Bij clearXperts hebben we contacten in bedrijven op alle niveaus en in de meest uiteenlopende sectoren. Klanten doen regelmatig beroep op ons voor specifieke of strategische tijdelijke versterking in Finance, HR, Marketing of Legal vraagstukken. Voeg je toe aan onze community, zodat we samen bedrijven kunnen helpen slagen.

Organisatie

Je bent Xtra welkom bij clearXperts

clearXperts brengt al 15 jaar professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warme community. We zorgen ervoor dat we intensief contact met je onderhouden, zodat we perfect weten welke opdracht bij je past. Dankzij onze webinars, opleidingen en events blijf je op de hoogte van de relevante topics in jouw vakgebied!

Functie

Jouw rol als Freelance Interim Manager

Als freelance interim manager speel je een Xtra belangrijke rol bij het ondersteunen van bedrijven en organisaties in tijdelijke management behoeften. In het vakgebied van Finance kun je ingeschakeld worden om specifieke projecten te leiden, kritieke taken uit te voeren en bedrijven te helpen met hun strategische doelen.

Functie-eisen

Dit maakt jou zo Xtra

Jouw vaktechnische expertise in Finance zorgt ervoor dat je meteen een meerwaarde kan bieden aan bedrijven met een specifieke of complexe vraag.

Of je nu net begint als freelancer of al jarenlange ervaring hebt, het gaat er vooral om dat je in staat bent om complexe situaties te begrijpen, problemen op te lossen en op een effectieve manier te communiceren met alle niveaus binnen een organisatie.

De meest uitdagende projecten weet jij te organiseren, leiden en plannen met duidelijke doelstellingen en deadlines en rekening houdende met alle regelgeving en compliance-vereisten.

clearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel. Een vlot mondje gesproken en geschreven Engels en Frans is dus een interessante troef.

Aanbod

Xtra voordelen

Bij clearXperts gaan we voor Xtra ondersteuning van onze freelance community. Je krijgt toegang tot een netwerk van interessante opdrachtgevers met een breed scala aan boeiende opdrachten en projecten.

We helpen je bij het vinden van een project dat aansluit bij jouw expertise en interesse.

Tot slot bieden we je de mogelijkheid om je persoonlijke ontwikkeling Xtra te boosten door opleidingen, webinars en events aan te bieden die jouw kennis continu aanscherpt.

Inlichtingen

Klaar om je ding te doen als Freelance Interim Manager? Neem contact op met [email protected]

Sollicitatie

Monda Declercq

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!