Skip to content

Introductie

Wil jij je Xpertise in HR inzetten voor allerlei uitdagende projecten bij grote bedrijven en toporganisaties? Ben je een krak in payroll, blink je uit in soft HR of ken je als generalist van alles wat? Zoek je nieuwe uitdagingen om je kennis aan te scherpen, nieuwe vaardigheden te leren en ervaring op te doen in prikkelende professionele omgevingen?

Onze projecten geven jouw carrière gegarandeerd een boost. Met een vast contract onder de arm, stoom je jezelf klaar voor je droomjob in HR. Klaar om je ding te doen bij clearXperts? Solliciteer dan meteen voor deze functie.

Organisatie

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!

Functie

Je gaat aan de slag bij klanten van clearXperts en zet je in voor projecten van korte (3 maanden) of langere (1,5 jaar) duur die passen bij jouw skills, ervaring en regio. Daarin vervul je functies zoals Recruiter, Payroll Officer, HR Officer, HR Talent Manager, HR BP of HR Manager.

Je ontfermt je over het personeelsbeleid en het loonbeleid, je leidt het aanwerven en behouden van medewerkers in goede banen of bouwt een professioneel HR-beleid uit voor de organisatie in kwestie. Opdrachten die je kennis en vaardigheden op de proef stellen en je verantwoordelijkheid en ervaring met nieuwe tools en softwarepakketten geven.

Dankzij een uitgekiend programma van opleidingen en coaching op maat van jouw ambities, werk je ook naast je opdracht aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je mag er zeker van zijn: jouw Xtra groei staat altijd centraal.

Functie-eisen

• Je passie voor HR ontdekte je tijdens je Bachelor of Master opleiding in een relevante richting.

• Met minstens 1 jaar relevante werkervaring in HR in je rugzak (bijvoorbeeld als recruiter of payroll officer) ben je klaar om te proeven van boeiende en uitdagende HR projecten.

• Jouw leergierigheid kriebelt je interesse voor diverse projecten in een brede waaier van sectoren. De carrière die jij zoekt, biedt uitdaging en variatie. Tegelijk val je graag terug op de zekerheid van 1 werkgever.

• Je past je vlot aan aan verschillende soorten werkomgevingen. Je hebt een gezond gevoel voor initiatief en ambitie om te groeien.

• clearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel. Een vlot mondje gesproken en geschreven Engels en Frans is een interessante troef (maar geen must).


Aanbod

• Bij clearXperts gaan we voor een persoonlijke, Xtra human aanpak. Je komt terecht in een warme, menselijke omgeving, waar je jezelf kan én mag blijven.

• Je werkt aan projecten bij toporganisaties en proeft van verschillende expertises binnen HR.

• Samen stippelen we jouw carrièrepad uit en geven we je zelfontwikkeling een duwtje in de rug. Met erkende coaches aan je zij werk je aan je persoonlijke ontwikkelingsplan. Daarnaast neem je deel aan een uitgebreid opleidingsaanbod, waaronder onze clearXperts HR Academy.

• Uiteraard krijg je een aantrekkelijk loonpakket met heel wat Xtra-legale voordelen, zoals een premium bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoeding, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen én nog veel meer.

• Als HR Xperts weten we hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je collega’s. Daarom organiseren we regelmatig bruisende afterworks, sportieve en culturele activiteiten en onvergetelijke events en teambuildings in het buitenland!


Inlichtingen

Elisabeth Muylaert

Sollicitatie

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!