Skip to content

Introduction

Op 1 augustus 2020 telt België 5.888.589 personen wagens. Indigo is een van de wereldleiders die dagelijks zorgt voor parkeeroplossingen en individuele mobiliteit voor de Smart Cities van de toekomst. Met hun 23.000 personeelsleden en +5440 parkeerterreinen zorgen ze wereldwijd in meer dan 750 steden voor de uitbouw, beheer en financiering van slimme parkeeroplossingen. Zo bouwen zij aan een vlottere en meer geïntegreerde mobiliteitservaring.

Voor de vestiging in Sint-Denijs-Westrem zijn ze op zoek naar een ?Financial Controller die het controlling departement naar de “next level” kan loodsen. Ben je al nieuwsgierig? Lees zeker verder!

Organization

Vanuit het hoofdkantoor in Sint-Denijs-Westrem zetten ze dagelijks 240 medewerkers aan het werk die hun performance en innovatie kunnen boosten. Hoewel ze behoren tot een grote Franse groep, heerst er lokaal een samenhorige positieve sfeer en wordt er focus gelegd op ontwikkeling van gelijke kansen, teamspirit, respect voor elkaar en het ontwikkelen van menselijke kwaliteiten en vaardigheden.

Function

 • Jij staat als financieel adviseur het management bij in het uitstippelen van het beleid op korte en lange termijn.
 • Na een inwerkperiode krijg jij helemaal voeling met de processen en SLA contracten zodat jij een goed overzicht krijgt over het volledige financiële plaatje.
 • De Senior Controller denkt actief mee met de business en brengt de financiële impact van nieuwe ideeën of initiatieven in kaart. Bovendien werk je als echte lead en projectmanager samen met de interne stakeholders aan de automatisering en optimalisatie van de financiële processen.
 • Als financial controller voer je de maandelijkse analyses uit op de financiële resultaten en vertaalt de resultaten hiervan in overzichtelijke en doelgerichte rapporten voor het management.
 • Jaarlijkse opmaak en maandelijkse opvolging van budgetteringen.
 • Als Senior Controller ben jij coach en motivator voor het financial controlling team.
 • Werken in een internationale setting vormt dankzij je talenkennis geen probleem! Jij werkt nauw samen en rapporteert aan de Belgische CFO en CEO, maar ook aan het hoofdkantoor in Frankrijk. Je overlegt en werkt ook nauw samen met de collega’s in Luxemburg, Zwitersland en Polen.
 • Je krijgt bovendien de nodige autonomie om je taken naar verwachting uit te voeren. Reken op een verrijkende uitdaging én samenwerkingen met andere financiële experten.

Requirements

 • Kennis en ervaring – Je hebt een masterdiploma in een economische richting en minimaal 2-3 jaar werkervaring in een controlling functie. Affiniteit met analyse- en rapporteringssystemen (BI tools, Navision,..) is een must.
 • Analytisch inzicht – Je hebt een zeer sterk analytisch inzicht: je kan goed verbanden leggen en snel knelpunten identificeren.
 • Communicatie – Als financial controller ben je niet louter met cijfers bezig. Je geeft advies aan het managementteam. Je spreekt dus hun taal en beschikt over de nodige diplomatie, assertiviteit en overtuigingskracht.
 • Positief en proactief – Je zorgt voor een positieve sfeer en gebruikt jouw knowhow en ervaring om proactief verbetervoorstellen te doen. Je houdt ervan om initiatieven te nemen en jouw steentje bij te dragen aan de automatisering van de finance afdeling.
 • Talenkennis – Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en kan je uit de slag trekken in het Frans en Engels.
 • Groei – Je bent een gedreven persoonlijkheid met ambitie om te groeien in je job.

Offer

Je komt terecht in een boeiende en uitdagende financial controlling functie en maakt deel uit van een stabiele internationale groep. Je wordt betrokken bij operationele en strategische processen en krijgt voldoende ruimte voor initiatief en groei in je functie. Werken bij Indigo is werken in een omgeving met betrokken collega’s, teamspirit en passie voor de job! Jouw kennis, ervaring en inzet beloont onze klant met een mooi marktconform salaris, aangevuld met interessante extralegale voordelen (wagen, tankkaart, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, ecocheques, maaltijdcheques).

Information

+32 (0) 484/27.01.27

[email protected]

Application

Margerit Reinoso

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!