Skip to content

Introduction

Wat begon bij een landbouwerszoon met een plan voor een bouwadviesbureau groeide afgelopen 25 jaar uit naar een kennisnetwerk met meer dan 250 experten en 10 merken. Naast het advies aan de landbouwsector, biedt het kennisnetwerk van United Experts ondertussen een breed gamma van diensten aan: van omgevingsadvies voor kmo en industrie, over beheerplannen voor natuur en erfgoed tot energie-advies en ondersteuning bij bedrijfsvoering.

Organization

Als lid van het finance team ga jij jouw boekhoudkundige expertise inzetten om United Experts en alle dochtervennootschappen te ondersteunen met accurate en juiste financiële data. Op die manier zorgen jullie samen voor een juist financieel kompas zodat de groep verder kan ontwikkelen.

Function

Als een goed geoliede machine verwerk je – samen met je 2 collega’s – de boekhouding van A tot Z van een 20-tal vennootschappen. Naast de dagdagelijkse boekingen en activiteiten (aankoopfacturen, verkoopfacturen, debiteurenbeheer, BTW, …), denk je ook (pro-)actief mee in cost accounting en analytische boekhouding. Samen staan jullie garant voor een vlekkeloze financiële administratie en rapportage naar de CEO, die het voornaamste stuk van de controlling voor de rekening neemt.

Requirements

  • Enthousiast ingesteld ben je een teamspeler die houdt van boekhouding en ben je helemaal gepassioneerd door nauwkeurige en stipte financiële administratie.
  • Dankzij jouw communicatieve vaardigheden leg je makkelijk contact, zowel intern als extern (met leveranciers en klanten) en durf je ad rem te communiceren indien nodig.
  • Om onze Franstalige collega’s evengoed te kunnen ondersteunen is een vlot mondje Frans een extra troef.
  • Hoewel we ervaring en persoonlijkheid belangrijker vinden dan diploma’s, zijn we wel op zoek naar een bachelor werkniveau. Je bent immers niet op zoek naar een louter uitvoerende functie, maar houdt ervan om kritisch na te denken en pro-actief te reflecteren over optimalisaties. Hulpvaardig en sociaal ingesteld, hou je ervan om in tandem met de andere collega’s te werken en om samen mooie resultaten te kunnen boeken.


Offer

Als je het belangrijk vindt om in een fijn en gemoedelijk team terecht te komen, bij een authentieke en integere werkgever met echte ‘Limburgse’ roots, dan zul je je bij United Experts echt thuis voelen. Naast een mooie werkomgeving (vlak bij de Limburgse mijnsites), wordt er ook veel aandacht besteed aan een open en toegankelijke cultuur, de juiste werkmaterialen en een fijne werksfeer. In ruil voor je inzet en enthousiasme biedt United Experts een mooi salarispakket, aangevuld met verzekeringen, maaltijdcheques, cafetaria plan (vanaf 2021), 12 ADV dagen en de nodige flexibiliteit om werk en gezin mooi in balans te brengen.


Information

0479323276

Application

Monda Declercq

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!