Skip to content

Introductie

Zet je Finance talent Xtra in de kijker

Als Finance consultant duik je elke dag in de cijfers van bedrijven en effen je je pad in de richting van een carrière als Senior Accountant, Financial Controller of zelfs CFO. Het is de ideale functie voor wie een brede ervaring wil opbouwen in verschillende projecten of zich wil specialiseren in een welbepaalde Finance-tak.

Kortom: het is dé springplank bij uitstek als je ambitie hebt om een rol in Finance mét verantwoordelijkheid te vervullen. In ruil voor jouw talent en motivatie krijg je meteen een vast contract, fijne collega’s, ruimte om te groeien en een droomjob in Finance. Klaar om je ding te doen bij clearXperts? Solliciteer dan meteen voor deze functie.


Organisatie

Je bent Xtra welkom bij clearXperts

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!

Functie

Jouw rol als Finance consultant

Je voert tijdelijke projecten uit in domeinen zoals accounting, controlling en financial analysis. In je regio of internationaal, voor een periode van 3 maanden tot 1,5 jaar. Welk project je ook krijgt toegewezen, je krijgt de kans om je kennis in te zetten, ervaring op te doen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Daarnaast word je bij elke stap in je carrière begeleid dankzij tal van opleidingen en coachingstrajecten op maat van jouw ambities. Jouw Xtra groei staat altijd centraal!

Functie-eisen

Dit maakt jou zo Xtra

  • Je passie voor Finance ontdekte je tijdens je Bachelor of Master opleiding.
  • Met 2 jaar relevante werkervaring in je rugzak (bijvoorbeeld als boekhouder, accountant, auditor of controller) ben je klaar om te proeven van boeiende en uitdagende Finance projecten.
  • Jouw leergierigheid kriebelt je interesse voor diverse projecten in een brede waaier van sectoren. De carrière die jij zoekt, biedt uitdaging en variatie. Tegelijk val je graag terug op de zekerheid van 1 werkgever.
  • Je past je vlot aan aan verschillende soorten werkomgevingen. Je hebt een gezond gevoel voor initiatief en ambitie om te groeien.
  • clearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel. Een vlot mondje gesproken en geschreven Engels en Frans is een interessante troef (maar geen must).Aanbod

Xtra voordelen

  • Bij clearXperts gaan we voor een persoonlijke, Xtra human aanpak. Je komt terecht in een warme, menselijke omgeving, waar je jezelf kan én mag blijven, in en sfeer van diversiteit & inclusie.
  • Je werkt aan projecten bij toporganisaties en proeft van verschillende expertises binnen Finance.
  • Samen stippelen we jouw carrièrepad uit en geven we je zelfontwikkeling een duwtje in de rug. Met erkende coaches aan je zij werk je aan je persoonlijke ontwikkelingsplan. Daarnaast neem je deel aan een uitgebreid opleidingsaanbod, waaronder onze clearXperts Finance Academy.
  • Uiteraard krijg je een aantrekkelijk loonpakket met heel wat Xtra-legale voordelen, zoals een premium bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoeding, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen én nog veel meer.
  • Als HR Xperts weten we hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je collega’s. Daarom organiseren we regelmatig bruisende afterworks, sportieve en culturele activiteiten en onvergetelijke events en teambuildings in het buitenland!Inlichtingen

Klaar om je ding te doen als finance consultant? Mail naar [email protected] of solliciteer meteen!

Sollicitatie

Monda Declercq

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!