Skip to content

Introductie

Een job waarin je je talenten uitspeelt en je de mogelijkheden om door te groeien aan elkaar rijgt? Dat is precies wat de functie consultant controlling bij clearXperts inhoudt. Impact maken, je ambities waarmaken en elke dag doen wat je graag doet. Of je nu in de richting van generalist of specialist evolueert, een job bij clearXperts geeft je carrière een boost.

Naast een prikkelende job geniet je ook meteen van een vast contract. Klaar om je ding te doen bij clearXperts? Solliciteer dan meteen voor deze functie.

 Organisatie

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!Functie

Je brengt je controlling skills mee naar tijdelijke projecten bij klanten. Sommige projecten duren 3 maanden, andere 1,5 jaar. Elk project waaraan je meewerkt, past bij je skills, ervaring, regio en interesses. Je kan ervan op aan: elk project geeft je de ruimte om je financiële kennis om te zetten in strategisch management advies.
Jij en je inzichten in complex financieel cijfermateriaal zijn een verrijking voor elke klant bij wie je aan de slag gaat. Maar je krijgt ook veel terug: aangescherpte kennis, nieuwe verantwoordelijkheden en Xtra vaardigheden. Dankzij een uitgekiend coachingstraject vol opleidingen en persoonlijke begeleiding werk je bovendien aan je hard en soft skills. Jouw Xtra groei staat altijd centraal.


Functie-eisen

  • Je passie voor Finance ontdekte je tijdens je Bachelor of Master opleiding in een economische en/of financiële richting
  • Met 2 jaar relevante werkervaring in Finance in je rugzak (bijvoorbeeld als auditor of als financial controller) ben je klaar om te proeven van boeiende en uitdagende Finance projecten.
  • Jouw leergierigheid kriebelt je interesse voor diverse projecten in een brede waaier van sectoren. De carrière die jij zoekt, biedt uitdaging en variatie. Tegelijk val je graag terug op de zekerheid van 1 werkgever.
  • Je past je vlot aan aan verschillende soorten werkomgevingen. Je hebt een gezond gevoel voor initiatief en ambitie om te groeien.
  • clearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel. Een vlot mondje gesproken en geschreven Engels en Frans is een interessante troef (maar geen must).

Aanbod

  • Bij clearXperts gaan we voor een persoonlijke, Xtra human aanpak. Je komt terecht in een warme, menselijke omgeving, waar je jezelf kan én mag zijn, van je persoonlijkheid tot je werkvoorkeur en je religie
  • Je werkt aan projecten bij toporganisaties en proeft van verschillende expertises binnen Finance.
  • Samen stippelen we jouw carrièrepad uit en geven we je zelfontwikkeling een duwtje in de rug. Met erkende coaches aan je zij werk je aan je persoonlijke ontwikkelingsplan. Daarnaast neem je deel aan een uitgebreid opleidingsaanbod, waaronder onze clearXperts Finance Academy.
  • Uiteraard krijg je een aantrekkelijk loonpakket met heel wat Xtra-legale voordelen, zoals een premium bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoeding, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen én nog veel meer.
  • Als HR Xperts weten we hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je collega’s. Daarom organiseren we regelmatig bruisende afterworks, sportieve en culturele activiteiten en onvergetelijke events en teambuildings in het buitenland!

Inlichtingen

Klaar om je ding te doen als consultant controlling? Mail naar [email protected] of solliciteer meteen!

Sollicitatie

Monda Declercq

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!