Skip to content

Introductie

Zet je talent als accountant Xtra in de kijker


Hou jij ervan om dagelijks in de cijfers van bedrijven te duiken en financiële uitdagingen op te lossen? Droom je ervan om door te groeien naar een functie binnen een Finance team mét verantwoordelijkheid? Of profileer je je liever als specialist in een tak binnen accountancy?
Of je nu specialist of generalist bent of wilt worden, bij clearXperts geef je je carrière een instant boost. Met een vast contract onder de arm groei je naar jouw droomjob in Finance! Daarbovenop krijg je er een team fantastische collega’s en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling bij. Klaar om je ding te doen bij clearXperts? Solliciteer dan meteen voor deze functie.


Organisatie

Je bent Xtra welkom bij clearXperts

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!


Functie

Jouw rol als consultant accounting

Je voert projecten van 3 maanden tot 1,5 jaar uit in jouw interessegebied, regio en volgens je ervaring. Welk project je ook krijgt toegewezen, je bent er zeker van dat je je talent voor het verwerken van financiële transacties en het opstellen van financiële overzichten verder aanscherpt en uitgebreide kennis over accounting opdoet.

Je krijgt regelmatig de kans om nieuwe verantwoordelijkheden op te nemen en diverse tools en softwarepakketten te leren kennen. Daarnaast staat een ervaren begeleider je bij elke nieuwe mijlpaal in je carrière bij. Ook opleidingen en coachingstrajecten op maat van jouw ambities zitten in jouw pakket. Eén ding is zeker: jouw Xtra groei staat altijd centraal!


Functie-eisen

Dit maakt jou zo Xtra

  • Je passie voor Finance ontdekte je tijdens je Bachelor of Master opleiding in accounting, boekhouden, fiscaliteit of andere relevante richtingen.
  • Met 2 jaar relevante werkervaring in accounting in je rugzak (bijvoorbeeld als boekhouder of AP/AR/GL accountant) ben je klaar om te proeven van boeiende en uitdagende Finance projecten.
  • Jouw leergierigheid kriebelt je interesse voor diverse projecten in een brede waaier van sectoren. De carrière die jij zoekt, biedt uitdaging en variatie. Tegelijk val je graag terug op de zekerheid van 1 werkgever.
  • Je past je vlot aan aan verschillende soorten werkomgevingen. Je hebt een gezond gevoel voor initiatief en ambitie om te groeien.
  • clearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel. Een vlot mondje gesproken en geschreven Engels en Frans is een interessante troef (maar geen must).Aanbod

Xtra voordelen

  • Bij clearXperts gaan we voor een persoonlijke, Xtra human aanpak. Je komt terecht in een warme, menselijke omgeving, waar je jezelf kan én mag blijven.
  • Je werkt aan projecten bij toporganisaties en proeft van verschillende expertises binnen Finance.
  • Samen stippelen we jouw carrièrepad uit en geven we je zelfontwikkeling een duwtje in de rug. Met erkende coaches aan je zij werk je aan je persoonlijke ontwikkelingsplan. Daarnaast neem je deel aan een uitgebreid opleidingsaanbod, waaronder onze clearXperts Finance Academy.
  • Uiteraard krijg je een aantrekkelijk loonpakket met heel wat Xtra-legale voordelen, zoals een premium bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoeding, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen én nog veel meer.
  • Als HR Xperts weten we hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je collega’s. Daarom organiseren we regelmatig bruisende afterworks, sportieve en culturele activiteiten en onvergetelijke events en teambuildings in het buitenland!


Inlichtingen

Klaar om je ding te doen als consultant accounting? Mail naar [email protected] of solliciteer meteen! 

Sollicitatie

Monda Declercq

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!