Skip to content

Introduction

Een gezonde dosis leergierigheid en een sterke interesse in alles wat met bouw te maken heeft, dat is wat wij zoeken voor een Aankoper!

Heb jij een (studie of professionele) achtergrond in bouw of ben je hierdoor gepassioneerd en wil je er graag alles over leren? Als Aankoper bij dit bedrijf is je persoonlijkheid en attitude minstens even belangrijk als je opgedane ervaring.

Organization

Onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf met projecten in zowel Vlaanderen en Wallonië als BeNeLux, Duitsland en Frankrijk, breidt uit op het Aankoop departement. Het bestaand team van 3 Aankopers kan niet wachten om jou te verwelkomen en je de kneepjes van het vak bij te brengen.

Function

Jouw missie is het ‘ontzorgen’ en ondersteunen van projectleiders- en voorbereiders. Dankzij jouw analytische blik en communicatieve skills dwing je de scherpste prijzen af bij leveranciers en onderaannemers. Je staat in voor de aankoop van bouwmaterialen, gaande van industriële onderdelen tot interieur elementen. Bij leveranciers en onderaannemers sta je bekend als een vertrouwde partner, al durf je ook kritisch te kijken naar bestaande contracten en onderzoek je proactief nieuwe samenwerkingsverbanden. Je gooit alles in de strijd wanneer je over prijzen en levertermijnen onderhandelt, om ook op dit vlak het beste voorstel op tafel te leggen.

Jouw rol in het bedrijf is van onschatbare waarde. Aangezien jij te allen tijde het kostenplaatje bewaakt en vlot je weg vindt tussen de offertes, lever je een grote bijdrage aan de aflevering van elk project.

Requirements

  • Ben je gedreven en haal je energie uit het analyseren en vergelijken van cijfergegevens? Als Aankoper ga je namelijk offertes uitpluizen en met een gezonde dosis assertiviteit in communiceren hierover.
  • Je staat sterk in jouw schoenen en bent communicatief. Daarnaast ben je op zoek naar een job waarin je inhoudelijk verder kan groeien en voortdurend bijleert.
  • Naast een uitstekende kennis van het Nederlands durf je anderen te woord te staan in het Frans. Je kennis van de Franse taal hoeft niet perfect te zijn, maar je kan je goed behelpen en bent bereid om hierin te groeien.
  • Een Bachelor of Graduaat diploma.
  • Opgebouwde ervaring in een bedrijf gelinkt aan industrie-, woning- of interieurbouw, grondwerken,… is een troef.
  • Kennis van Excel is belangrijk.

Offer

Het bedrijf, een belangrijke speler in de bouwsector met voornamelijk projecten in industriebouw maar ook landbouw en hippische gebouwen, geeft zijn medewerkers kansen. Zo krijg je de kans om je te ontwikkelen in deze job, maar ook inhoudelijk verder te groeien en meer verantwoordelijkheden op te nemen. Gedreven personen die proactief zijn en zich graag nieuwe taken eigen maken, springen eruit en worden gewaardeerd voor hun werk. Naast een correct verloningspakket heb je een interessant uurrooster en de mogelijkheid om na de inwerkperiode gemiddeld 2 dagen/week thuis te werken.

Information

Tel. GSM +32 470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!