Business manager – Diverse regio's

Introductie

Ben jij degene die elk feestje of netwerkevent eindigt met meer LinkedIn-connecties dan waarmee je begon? Voel je je thuis in de dynamische wereld van marketing, communicatie en digital stuff? Dan hebben wij dé job voor jou!

Bij clearXperts zijn we niet zomaar op zoek naar een Business Manager voor onze marketing consultants die alleen deals sluit. Nee, we zoeken een ware bruggenbouwer, iemand die met een natuurlijke flair en een gezonde dosis humor relaties kan smeden en verdiepen. Wij geloven in ‘customer intimacy’, een persoonlijke aanpak waarbij we niet alleen klanten binden, maar ook hartelijk verbinden.

Continue reading

Interim Manager/Freelancer – diverse regio's

Introductie

Heb jij het in je om complexe uitdagingen aan te gaan en bedrijven te ondersteunen in hun tijdelijke behoeften in Finance, HR, marketing of legal? Hou jij van de vrijheid van een freelance carrère, maar vind je het fjin om een duwtje in de rug te krijgen om je netwerk uit te bouwen?

Bij clearXperts hebben we contacten in bedrijven op alle niveaus en in de meest uiteenlopende sectoren. Klanten doen regelmatig beroep op ons voor specifieke of strategische tijdelijke versterking in Finance, HR, Marketing of Legal vraagstukken. Voeg je toe aan onze community, zodat we samen bedrijven kunnen helpen slagen.

Continue reading

Payroll advisor – Diverse regio's

Introductie

Zet je payroll talent Xtra in de kijker

Als Xpert in payroll is het verwerken van lonen helemaal jouw ding. Je contacten bij het sociaal secretariaat staan – bij wijze van spreken – op je speeddial en je creëert moeiteloos maandelijkse overzichten van bedrijfs-KPI’s zoals ziekteverzuim en headcounts. Kortom: je bent als Xpert steeds een toegankelijk aanspreekpunt voor collega’s.

Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan zijn de HR-projecten bij clearXperts jou op het lijf geschreven. We bieden niet enkel boeiende uitdagingen, maar ook alle begeleiding die je nodig hebt om je carrière een boost te geven. Klaar om je ding te doen bij clearXperts? Solliciteer dan meteen voor deze functie.

Continue reading