Skip to content

Introductie

Ben jij degene die zelfs tijdens zakelijke events nieuwe connecties maakt en er met energie en passie in slaagt om relaties te bouwen? Voel je je thuis in de wereld van Finance, Legal en HR, en kan je inhoudelijk meepraten over de uitdagingen en trends in deze sectoren? Dan is deze job als Business Manager bij clearXperts jou op het lijf geschreven!

Bij clearXperts zoeken we namelijk geen standaard Business Manager voor onze consultants in Finance, Legal en HR. We zoeken een ware connector, iemand met een natuurlijke flair voor relatiebeheer en een gezonde dosis humor om de menselijke touch in elk gesprek te brengen. Onze aanpak draait om ‘customer intimacy’ – we geloven dat échte verbinding met klanten verder gaat dan alleen zakelijke banden.

Organisatie

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Met focus op verbondenheid en een persoonlijke aanpak zoeken we dé beste projecten voor onze consultants en streven we naar een langdurig partnership met onze klanten.

Functie

Als Business Manager Finance, Legal & HR bij clearXperts krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen klantenportefeuille in Oost Vlaanderen.

  • Jij bent een netwerker van topniveau: Jij beweegt je moeiteloos door een wereld van topbedrijven en professionals binnen Finance, Legal en HR. Met jouw breed netwerk en scherpe businessinstinct herken je kansen die perfect aansluiten bij de expertise van onze consultants.
  • Jij hebt de ‘matchmaker magic’: Je hebt niet alleen oog voor deals, maar vooral voor talent. Je weet hoe je onze consultants en freelancers kunt verbinden met de juiste projecten, waarbij je de perfecte balans vindt tussen klantbehoeften en consultantexpertise.
  • Je laat je portefeuille groeien: Jij bouwt je klantenportefeuille uit met de ondersteuning van tools zoals HubSpot en een creatief marketingteam dat je helpt bij het organiseren van evenementen, webinars, inspiratielunches, en meer.

Functie-eisen

  • Een geboren netwerker: Je hebt bij voorkeur een groot netwerk binnen de marketingwereld en weet hoe je dit moet inzetten.
  • Een doorgewinterde professional: Ervaring in een sales rol bij een HR-dienstverlener, of een finance- of legal-gerelateerde sector is een troef.
  • Een sprankelende persoonlijkheid: Je charme en humor maken jou tot een geliefde gesprekspartner en bruggenbouwer.

Aanbod

  • Een warm bad: Bij clearXperts kom je terecht in een team dat professionaliteit en persoonlijkheid hoog in het vaandel draagt. Anderzijds is een lach en een zwans nooit ver weg en staan we garant voor een goede samenwerking binnen het sales team en met de andere backoffice collega’s
  • Flexibiliteit en vrijheid: Beheer je eigen agenda en portfolio met de vrijheid om te ondernemen en innoveren. Krijg tegelijk goede ondersteuning en opvolging en val terug op sparringpartners binnen het team. Een goede combi tussen enkele kantoordagen en thuiswerk zorgt voor een degelijke balans tussen werk en privé.
  • Groei en kansen: Wij ondersteunen jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling met trainingen en kansen. ‘Walk the talk’ is onze leuze: we zijn Xtra human, niet enkel voor onze consultants maar voor iedere medewerker bij clearXperts.
  • Compleet Pakket: Bedrijfswagen met tankkaart, GSM en abonnement, laptop, onkostenvergoeding, maaltijdcheques, ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering. En daarnaast een lucratief bonussysteem gebaseerd op de omzet van de door jou geplaatste consultants. En niet te vergeten epische teambuilding- en wellfeeling activiteiten (check zeker onze socials)! 

Inlichtingen

Denk je, “Dit is mijn kans!”? Fantastisch! Stuur je CV en een kort verhaal over jouw meest memorabele netwerkmoment naar monda.declercq@clearxperts.com. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en samen onze klanten en consultants te inspireren.

Sollicitatie

Monda Declercq

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!