Skip to content

Interim Manager/Freelancer – diverse regio'sWord jij onze Xtra human?

Heb jij het in je om complexe uitdagingen aan te gaan en bedrijven te ondersteunen in hun tijdelijke behoeften in Finance, HR, marketing of legal? Hou jij van de vrijheid van een freelance carrère, maar vind je het fjin om een duwtje in de rug te krijgen om je netwerk uit te bouwen?

Bij clearXperts hebben we contacten in bedrijven op alle niveaus en in de meest uiteenlopende sectoren. Klanten doen regelmatig beroep op ons voor specifieke of strategische tijdelijke versterking in Finance, HR, Marketing of Legal vraagstukken. Voeg je toe aan onze community, zodat we samen bedrijven kunnen helpen slagen.

Jouw job als Interim Manager/Freelancer – diverse regio's

Als freelance interim manager speel je een Xtra belangrijke rol bij het ondersteunen van bedrijven en organisaties in tijdelijke management behoeften. In jouw vakgebied kun je ingeschakeld worden om specifieke projecten te leiden, kritieke taken uit te voeren en bedrijven te helpen met hun strategische doelen.Je bent Xtra welkom bij clearXperts

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!
Dit maakt jou zo Xtra

Jouw vaktechnische expertise zorgt ervoor dat je meteen een meerwaarde kan bieden aan bedrijven met een specifieke of complexe vraag.

Of je nu net begint als freelancer of al jarenlange ervaring hebt, het gaat er vooral om dat je in staat bent om complexe situaties te begrijpen, problemen op te lossen en op een effectieve manier te communiceren met alle niveaus binnen een organisatie.

De meest uitdagende projecten weet jij te organiseren, leiden en plannen met duidelijke doelstellingen en deadlines en rekening houdende met alle regelgeving en compliance-vereisten.

clearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel. Een vlot mondje gesproken en geschreven Engels en Frans is dus een interessante troef.

Xtra voordelen

Bij clearXperts gaan we voor Xtra ondersteuning van onze freelance community. Je krijgt toegang tot een netwerk van interessante opdrachtgevers met een breed scala aan boeiende opdrachten en projecten.

We helpen je bij het vinden van een project dat aansluit bij jouw expertise en interesse.

Tot slot bieden we je de mogelijkheid om je persoonlijke ontwikkeling Xtra te boosten door opleidingen, webinars en events aan te bieden die jouw kennis continu aanscherpt.

Xtra info en solliciteren

Christine Van Mol

Talent Acquisition Manager


+32 477 44 87 55

Monda Declercq

+32 479 32 32 76

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Niets voor jou, maar ken je onze ideale partner? Delen is toegestaan!