Skip to content

Credit Consultant – Diverse regio'sWord jij onze Xtra human?

Hou jij ervan om dagelijks in de cijfers van bedrijven te duiken en financiële uitdagingen op te lossen? Droom je ervan om door te groeien naar een functie binnen een Finance team mét verantwoordelijkheid? Of profileer je je liever als specialist in credit control of debiteurenbeheer?
Of je nu specialist of generalist bent of wilt worden, bij clearXperts geef je je carrière een instant boost. Met een vast contract onder de arm groei je naar jouw droomjob in Finance! Daarbovenop krijg je er een team fantastische collega’s en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling bij. Klaar om je ding te doen bij clearXperts? Solliciteer dan meteen voor deze functie.

Jouw job als Credit Consultant – Diverse regio's
 • Je voert tijdelijke projecten van 3 maanden tot 1,5 jaar uit in jouw interessegebied, regio en volgens je ervaring. Welk project je ook krijgt toegewezen, je bent er zeker van dat je je talent voor het beheren van openstaande vorderingen en het optimaliseren van de cashflow verder aanscherpt en uitgebreide kennis over debiteurenbeheer opdoet.
  Je krijgt regelmatig de kans om nieuwe verantwoordelijkheden op te nemen en diverse tools en softwarepakketten te leren kennen. Daarnaast staat een ervaren begeleider je bij elke nieuwe mijlpaal in je carrière bij. Ook opleidingen en coachingstrajecten op maat van jouw ambities zitten in jouw pakket. Eén ding is zeker: jouw Xtra groei staat altijd centraal!Je bent Xtra welkom bij clearXperts

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!
Dit maakt jou zo Xtra

 • Je passie voor Finance ontdekte je tijdens je Bachelor of Master opleiding in accountancy, boekhouden, fiscaliteit of andere relevante richtingen.
 • Met 2 jaar relevante werkervaring in finance in je rugzak (bijvoorbeeld als credit controller, debiteurenbeheerder, accounts receivable (AR) medewerker) ben je klaar om te proeven van boeiende en uitdagende Finance projecten.
 • Jouw leergierigheid kriebelt je interesse voor diverse projecten in een brede waaier van sectoren. De carrière die jij zoekt, biedt uitdaging en variatie. Tegelijk val je graag terug op de zekerheid van 1 werkgever.
 • Je past je vlot aan aan verschillende soorten werkomgevingen. Je hebt een gezond gevoel voor initiatief en ambitie om te groeien.
 • clearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel. Een vlot mondje gesproken en geschreven Engels en Frans is een interessante troef (maar geen must).

Xtra voordelen

 • Bij clearXperts gaan we voor een persoonlijke, Xtra human aanpak. Je komt terecht in een warme, menselijke omgeving, waar je jezelf kan én mag zijn, van je persoonlijkheid tot je werkvoorkeur en je religie.
  Je werkt aan projecten bij toporganisaties en proeft van verschillende expertises binnen Finance.
  Samen stippelen we jouw carrièrepad uit en geven we je zelfontwikkeling een duwtje in de rug. Met erkende coaches aan je zij werk je aan je persoonlijke ontwikkelingsplan. Daarnaast neem je deel aan een uitgebreid opleidingsaanbod, waaronder onze clearXperts Finance Academy.
  Uiteraard krijg je een aantrekkelijk loonpakket met heel wat Xtra-legale voordelen, zoals een premium bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoeding, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen én nog veel meer.
  Als HR Xperts weten we hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je collega’s. Daarom organiseren we regelmatig bruisende afterworks, sportieve en culturele activiteiten en onvergetelijke events en teambuildings in het buitenland!

Xtra info en solliciteren

Christine Van Mol

Talent Acquisition Manager


+32 477 44 87 55

Louis Merken

+32 485 04 97 97

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Niets voor jou, maar ken je onze ideale partner? Delen is toegestaan!