Skip to content

Consultant business controlling – Diverse regio'sWord jij onze Xtra human?

Kun jij niet kiezen tussen cijfers en business processen? Heb jij ook een passie voor analyse en droom je ervan om op management niveau advies te kunnen geven over de strategie op basis van onomstootbare cijferanalyses? Wil jij in de toekomst het financiële kompas zijn voor een bedrijf? Dan is deze functie voor consultant business controlling helemaal iets voor jou! De diverse financiële projecten bij Clearxperts kunnen jou alles bieden wat je zoekt! Met een vast contract onder de arm kan je op zoek gaan naar die financiële droom van jou! Kom je finance-ding doen bij clearXperts!

Jouw job als Consultant business controlling – Diverse regio's

Jouw talent en passie om (business) cijfers te analyseren en helder te vertalen naar management advies om strategische beslissingen te maken, wordt aangescherpt en verder ontwikkeld in de rol van consultant. Ieder project geeft je de kans om je kennis en vaardigheden te verrijken en om je te laten kennismaken met nieuwe verantwoordelijkheden, tools en softwarepakketten.Projecten bij ClearXperts-klanten kunnen van korte of lange duur zijn en tegelijk maak je deel uit van de ClearXperts familie die je verbondenheid, teamspirit en leeropportuniteiten aanreikt. Samen werken we aan je harde en softe skills dankzij tal van opleidingen en coachtrajecten om je groei te boosten.Je bent Xtra welkom bij clearXperts

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!
Dit maakt jou zo Xtra

  • Je passie voor Finance ontdekte je tijdens je Bachelor of Master opleiding in een economische of financiële richting.

  • Nu je een 2-tal jaar relevante financiële werkervaring in de rugzak hebt als auditor of controller, ben je er klaar voor om te proeven van tal van boeiende en uitdagende finance projecten.

  • Jouw leergierigheid kietelt je interesse voor diverse projecten in een brede waaier van sectoren. De carrière die jij zoekt, biedt immers uitdaging en variatie en tegelijk val je graag terug op de zekerheid van 1 werkgever.

  • Een flexibel, contactvaardige persoon zoals jij, weet zich vlot aan te passen aan verschillende soorten werkomgevingen en heeft een gezond gevoel voor initiatief en ambitie om te groeien.

  • De ClearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel, waardoor een vlot mondje Engels en Frans zeker een interessante troef zijn naast het Nederlands, maar geen must.

Xtra voordelen

  • Als deel van de ClearXperts familie kom je terecht in een open en informele werksfeer, waar een persoonlijke aanpak centraal staat.

  • Je krijgt de kans om te werken bij toporganisaties en te proeven verschillende expertises binnen het finance vak.

  • Samen met jou gaan we aan de slag om jouw carrièrepad uit te stippelen en je zelfontwikkeling te boosten. Concreet betekent dat: een uitgebreid opleidingsaanbod, opleidingsdagen, ClearXperts academy, ruim aanbod aan webinars, linked in learning, persoonlijke coaching en opvolging, doorgroeimogelijkheden, enzovoort.

  • Uiteraard hoort er ook een aantrekkelijk verloningspakket bij met heel wat extralegale voordelen (zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoeding, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen én nog meer)

  • Last but not least: onder het motto ‘work hard, play hard’ worden er regelmatig speelse activiteiten voorzien (sport, spel, teambuilding, reisjes (jawel je leest het goed!), uitstappen, food & drink) om te ontspannen en je ClearXperts-collega’s te leren kennen.

Xtra info en solliciteren

Christine Van Mol

Talent Acquisition Manager


+32 477 44 87 55

Monda Declercq

+32 479 32 32 76

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Niets voor jou, maar ken je onze ideale partner? Delen is toegestaan!