Skip to content

Business manager – Diverse regio'sWord jij onze Xtra human?

Ben jij degene die elk feestje of netwerkevent eindigt met meer LinkedIn-connecties dan waarmee je begon? Voel je je thuis in de dynamische wereld van marketing, communicatie en digital stuff? Dan hebben wij dé job voor jou!

Bij clearXperts zijn we niet zomaar op zoek naar een Business Manager voor onze marketing consultants die alleen deals sluit. Nee, we zoeken een ware bruggenbouwer, iemand die met een natuurlijke flair en een gezonde dosis humor relaties kan smeden en verdiepen. Wij geloven in ‘customer intimacy’, een persoonlijke aanpak waarbij we niet alleen klanten binden, maar ook hartelijk verbinden.

Jouw job als Business manager – Diverse regio's

Als Business Manager Marketing bij clearXperts sta je aan het roer van je eigen klantenportefeuille in de aan jou toevertrouwde regio.

  • Jij gaat netwerken op sterrenniveau: Je duikt in een wereld van de A-brands en excellente marketing professionals. Met jouw uitgebreide netwerk en scherpe business instincten spot je kansen in de markt voor onze consultants.
  • Jij hebt echte ‘matchmaker magic: Je hebt niet alleen een neus voor deals, maar ook voor talent. Je matcht onze marketingconsultants en freelancers met uitdagende projecten en zorgt voor de perfecte fit tussen klant en consultant.
  • Jij laat je portefeuille groeien: Bouw je eigen klantenportefeuille op met ondersteuning van tools zoals HubSpot en een creatief marketingteam dat je helpt bij het organiseren van events, webinars, inspiratielunches en veel meer.Je bent Xtra welkom bij clearXperts

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!
Dit maakt jou zo Xtra

  • Een geboren netwerker: Je hebt bij voorkeur een groot netwerk binnen de marketingwereld en weet hoe je dit moet inzetten.
  • Een doorgewinterde professional: Ervaring in een sales rol. Bij een marketing consultancy, een mediabedrijf , agency of een andere markting-relevante sector? Perfect – extra troef in handen!
  • Een sprankelende persoonlijkheid: Je charme en humor maken jou tot een geliefde gesprekspartner en bruggenbouwer.

Xtra voordelen

  • Een warm bad: Bij clearXperts kom je terecht in een team dat professionaliteit en persoonlijkheid hoog in het vaandel draagt. Anderzijds is een lach en een zwans nooit ver weg en staan we garant voor een goede samenwerking binnen het sales team en met de andere backoffice collega’s
  • Flexibiliteit en vrijheid: Beheer je eigen agenda en portfolio met de vrijheid om te ondernemen en innoveren. Krijg tegelijk goede ondersteuning en opvolging en val terug op sparringpartners binnen het team. Een goede combi tussen enkele kantoordagen en thuiswerk zorgt voor een degelijke balans tussen werk en privé.
  • Groei en kansen: Wij ondersteunen jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling met trainingen en kansen. ‘Walk the talk’ is onze leuze: we zijn Xtra human, niet enkel voor onze consultants maar voor iedere medewerker bij clearXperts.
  • Compleet Pakket: Bedrijfswagen met tankkaart, GSM en abonnement, laptop, onkostenvergoeding, maaltijdcheques, ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering. En daarnaast een lucratief bonussysteem gebaseerd op de omzet van de door jou geplaatste consultants. En niet te vergeten epische teambuilding- en wellfeeling activiteiten (check zeker onze socials)! 

Xtra info en solliciteren

Christine Van Mol

Talent Acquisition Manager


+32 477 44 87 55

Monda Declercq

+32 479 32 32 76

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Niets voor jou, maar ken je onze ideale partner? Delen is toegestaan!