Skip to content

Accounts payable (AP) consultant – Diverse regio'sWord jij onze Xtra human?

Als Accounts payable (AP) consultant duik je elke dag in de cijfers van bedrijven en effen je je pad in de richting van een carrière in financieel beheer, financiële controlling en/of financieel management. Het is de ideale functie voor wie een brede ervaring wil opbouwen in verschillende projecten of zich wil specialiseren in een welbepaalde Finance-tak.

Kortom: het is dé springplank bij uitstek als je ambitie hebt om een rol in Finance mét verantwoordelijkheid te vervullen. In ruil voor jouw talent en motivatie krijg je meteen een vast contract, fijne collega’s, ruimte om te groeien en een droomjob in Finance. Klaar om je ding te doen bij clearXperts? Solliciteer dan meteen voor deze functie.

Jouw job als Accounts payable (AP) consultant – Diverse regio's

Je voert financiële projecten in je regio of nationaal, voor een periode van 3 maanden tot 1,5 jaar uit.

Jij bent de motor achter financiële efficiëntie, waarbij je:

 • Leveranciersrelaties beheert met nauwkeurige en tijdige betalingen.

 • Facturen doelmatig verwerkt en de financiële gegevens up-to-date houdt.

 • Actief betrokken bent bij Credit Control, anticiperend op mogelijke uitdagingen.

 • Communicatief sterk bent en soepel samenwerkt met diverse interne teams.

 • Bijdraagt aan procesoptimalisatie en de implementatie van best practices.

Welk project je ook krijgt toegewezen, je krijgt de kans om je kennis in te zetten, ervaring op te doen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Daarnaast word je bij elke stap in je carrière begeleid dankzij tal van opleidingen en coachingstrajecten op maat van jouw ambities. Jouw Xtra groei staat altijd centraal!Je bent Xtra welkom bij clearXperts

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!
Dit maakt jou zo Xtra

 • Je passie voor Finance ontdekte je tijdens je Bachelor of Master opleiding.

 • Met 2 jaar relevante werkervaring in accounts payable (AP) in je rugzak ben je klaar om te proeven van boeiende en uitdagende Finance projecten.   

 • Jouw leergierigheid kriebelt je interesse voor diverse projecten in een brede waaier van sectoren. De carrière die jij zoekt, biedt uitdaging en variatie. Tegelijk val je graag terug op de zekerheid van 1 werkgever. 

 • Je past je vlot aan aan verschillende soorten werkomgevingen. Je hebt een gezond gevoel voor initiatief en ambitie om te groeien.  

 • clearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel. Een vlot mondje gesproken en geschreven Engels en Frans is een interessante troef (maar geen must).

Xtra voordelen

 • Bij clearXperts gaan we voor een persoonlijke, Xtra human aanpak. Je komt terecht in een warme, menselijke omgeving, waar je jezelf kan én mag zijn, van je persoonlijkheid tot je werkvoorkeur en je religie
 • Je  werkt aan projecten bij toporganisaties en proeft van verschillende expertises binnen Finance.  
 • Samen stippelen we jouw carrièrepad uit en geven we je zelfontwikkeling een duwtje in de rug. Met erkende coaches aan je zij werk je aan je persoonlijke ontwikkelingsplan. Daarnaast neem je deel aan een uitgebreid opleidingsaanbod, waaronder onze clearXperts Finance Academy.
 • Uiteraard krijg je een aantrekkelijk loonpakket met heel wat Xtra-legale voordelen, zoals een premium bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoeding, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen én nog veel meer.
 • Als HR Xperts weten we hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je collega’s. Daarom organiseren we regelmatig bruisende afterworks, sportieve en culturele activiteiten en onvergetelijke events en teambuildings in het buitenland!

Xtra info en solliciteren

Christine Van Mol

Talent Acquisition Manager


+32 477 44 87 55

Monda Declercq

+32 479 32 32 76

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Niets voor jou, maar ken je onze ideale partner? Delen is toegestaan!