Skip to content
Op zoek naar tijdelijke
versterking in je Finance, Legal,
HR of Marketing team?
Wij hebben enkele ervaren
professionals ter beschikking
MEER INFO

Tijdelijke versterking nodig in Legal?

Let's talk

Ellen Vanvlasselaer

Business Development Director

Soms stapelt het werk zich even op en heb je een paar Xtra handen nodig. Die kunnen wij je leveren, met de juiste expertise in Legal én enkel voor de tijd die echt nodig is. We hebben een eigen team van Legal consultants die hun kennis en ervaring uit diverse projecten meenemen naar jouw bedrijf. Door hun ervaring en flexibiliteit zijn ze in no time ingewerkt om jou en jouw team tijdelijk te versterken.

Onze Legal consultants zijn geboeid door maatschappelijke evoluties en volgen de actualiteit nauw op. Ze ondersteunen je graag bij de implementatie van de laatste nieuwe regels en wetgevingen. Welk tijdelijk profiel je ook nodig hebt, wij helpen jou graag met de zoektocht naar de juiste match!

Beschikbare Legal consultants

Deze hands-on Legal consultants zijn op korte termijn beschikbaar om je team te versterken.

wat kan je verwachten?

Ons plan van aanpak

Xtra human-Highligher-ster
  1. In de eerste plaats bespreken we jouw specifieke noden. Voor welke Legal functie, takenpakket en periode zoek jij een Xtra werkkracht? En naar welke kennis, ervaring en skills ben je op zoek?
  2. Op basis daarvan selecteren wij de meest geschikte profielen. We stellen deze aan jou voor op basis van een uitgebreid CV.
  3. Vervolgens plannen we graag een persoonlijk gesprek met de kandidaat (of kandidaten) die jou het meest geschikt lijken. Dit kan zowel online als fysiek, afhankelijk van jouw voorkeur.
  4. Is één van deze kandidaten jouw perfecte match? Dan zorgen we ervoor dat jouw Xtra werkkracht zo snel mogelijk kan opstarten!
  5.  Bij de start van het project identificeren we jouw verwachtingen op basis van het ACES kwaliteitsproces. Tijdens de volledige duur van het project toetsen we af of deze verwachtingen worden ingevuld en sturen we bij waar nodig.
  6. Onze consultants worden continu begeleid door erkende coaches en nemen deel aan de clearXperts Academies om op de hoogte te blijven van de laatste trends in HR.

Testimonials

Vind je niet meteen het gewenste profiel terug?

Dan gaan we samen op zoek