Skip to content

Young Graduate Finance 2024 – Diverse regio'sWord jij onze Xtra human?

Ben je bijna afgestudeerd of heb je de schoolbanken net verlaten? Twijfel je nog over welke richting je uit wil binnen Finance? Of heb je je carrièrepad al volledig uitgestippeld? Het Young Graduate programma in Finance van clearXperts is jouw perfecte kickstart!

Het programma biedt jou:

 • diverse Finance projecten om je tanden in te zetten,
 • concrete mogelijkheden om je kennis bij te spijkeren en nieuwe ervaringen op te doen,
 • opleidingen om je persoonlijke ontwikkeling te boosten,
 • een vast contract, en een prikkelende omgeving vol ambitieuze professionals.

Samengevat: het Young Graduate programma in Finance van clearXperts geeft je carrière vleugels. Klaar om je ding te doen bij clearXperts? Solliciteer dan meteen voor deze functie.

Jouw job als Young Graduate Finance 2024 – Diverse regio's

Je start het programma in september met een opleiding van twee weken. Daarin krijg je onder andere workshops van experten rond concrete topics in Finance. Je sluit het programma af met een onvergetelijke 3-daagse teambuilding.

Daarna ga je aan de slag als junior finance consultant. In die functie voer je tijdelijke projecten uit bij klanten van clearXperts, voor een periode van 3 maanden tot 1,5 jaar, afhankelijk van het project. Je komt terecht op een opdracht die bij je ambities, vaardigheden, ervaring en regio past.

Tijdens je diverse projecten scherp je je inzicht en vaardigheden aan, krijg je nieuwe verantwoordelijkheden en leer je verschillende tools en softwarepakketten kennen. Praktische kennis die van pas komt in je verdere carrière.

Bovendien krijg je begeleiding vanuit clearXperts op vlak van hard en soft skills. Dankzij een pakket aan opleidingen en een coachingstraject op maat, scheert je persoonlijke en professionele ontwikkeling van bij de start hoge toppen. Jouw Xtra groei staat altijd centraal.Je bent Xtra welkom bij clearXperts

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!
Dit maakt jou zo Xtra

 • Je passie voor Finance ontdekte je tijdens je Bachelor of Master opleiding in een relevante richting.
 • Nu je bent afgestudeerd, en bij voorkeur een eerste werkervaring (stage) hebt opgedaan, ben je klaar om te proeven van tal van boeiende en uitdagende Finance projecten.
 • Jouw leergierigheid kriebelt je interesse voor diverse projecten in een brede waaier van sectoren. De carrière die jij zoekt, biedt uitdaging en variatie. Tegelijk val je graag terug op de zekerheid van 1 werkgever.
 • Je past je vlot aan aan verschillende soorten werkomgevingen. Je hebt een gezond gevoel voor initiatief en ambitie om te groeien.
 • clearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel. Een vlot mondje gesproken en geschreven Engels en Frans is een interessante troef (maar geen must).

Xtra voordelen

 • Bij clearXperts gaan we voor een persoonlijke, Xtra human aanpak. Je komt terecht in een warme, menselijke omgeving, waar je jezelf kan én mag blijven.
 • Je werkt aan projecten bij toporganisaties en proeft van verschillende expertises binnen Finance.
 • Samen stippelen we jouw carrièrepad uit en geven we je zelfontwikkeling een duwtje in de rug. Met erkende coaches aan je zij werk je aan je persoonlijke ontwikkelingsplan. Daarnaast neem je deel aan een uitgebreid opleidingsaanbod, waaronder onze clearXperts Finance Academy.
 • Uiteraard krijg je een aantrekkelijk loonpakket met heel wat Xtra-legale voordelen, zoals een premium bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoeding, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen én nog veel meer.
 • Als HR Xperts weten we hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je collega’s. Daarom organiseren we regelmatig bruisende afterworks, sportieve en culturele activiteiten en onvergetelijke events en teambuildings in het buitenland!


Xtra info en solliciteren

Christine Van Mol

Talent Acquisition Manager


+32 477 44 87 55

Louis Merken

+32 485 04 97 97

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Niets voor jou, maar ken je onze ideale partner? Delen is toegestaan!