Skip to content

Business manager – Limburg

Word jij onze Xtra human?

Ben jij dé Xpert in sales die wij zoeken? Droom je ervan om je peopleskills te kunnen inzetten tijdens je commerciële werk? Ben je op zoek naar een fijne KMO die initiatief, pro-activiteit en gezonde ambitie oprecht apprecieert? Lees verder om je toekomstige uitdaging te ontdekken!

 

 

 

 

 

Jouw job als Business manager – Limburg

Op zoek naar toffe uitdagingen voor onze consultants leg je dagelijks nieuwe contacten met mogelijke prospecten en onderhoud je de bestaande commerciële relaties in jouw regio. Met de vinger aan de pols weet je perfect in te schatten welke marketing uitdagingen en projecten er vrij komen in de markt. Pro-actief bouw je dus een netwerk uit en zorg je er voor dat je top-of-mind blijft. Onze consultants een topproject kunnen toewijzen is immers jouw doel! Eens je een opportuniteit hebt gespot, weet je snel te schakelen.  Samen met de consultant ga je op gesprek bij de teamlead van het project en begeleid je de verdere opstart. Het verloop van het project via de consultant volg je  verder op en hou jij regelmatig contact met de klant om polshoogte te krijgen over andere projecten.

 

Je bent Xtra welkom bij clearXperts

  clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!

Dit maakt jou zo Xtra

Sales is jouw 2e natuur. Het opbouwen van relaties en netwerken geeft je dagelijks de drive om met energie en zin aan jouw dag te beginnen. Dankzij jouw ervaring in HR en sales weet je perfect mee te praten met jouw targetgroep (zowel de klanten als de kandidaten). Heb je al ervaring in de consultancy-sector? Dan heb je uiteraard een sterke troef in handen! Een diploma HR of marketing/sales op zak is natuurlijk interessant, maar relevante ervaring is minstens evenveel waard. Je zou jezelf omschrijven als een pro-actieve, autonome, teamplayer met pit, lef en drive.

 

Xtra voordelen

Een stimulerende en succesvolle werkgever, waar ‘fun in de job’ en customer intimacy centraal staan. Je krijgt een stevige portie verantwoordelijkheid en autonomie. In ruil daarvoor bieden we een  vast contract, flexibele werktijden en een marktconforme verloning mét mooi voordelenpakket.  Je komt terecht in een zeer tof, ervaren en collegiaal team.

Christine Van Mol

Talent Acquisition Manager


+32 477 44 87 55

Christine Van Mol

+32 477 44 87 55

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Niets voor jou, maar ken je onze ideale match? Delen mag!’