Skip to content

Terug naar het overzicht van beschikbare profielen

Legal Counsel

Met een Master in de Rechten en specialisatie in sociaal- en privaatrecht, heeft deze consultant ervaring in het bieden van juridisch advies en ondersteuning aan bedrijven en lokale besturen. Ze heeft expertise in het beheren van verkiezingskalenders, aanpassen van arbeidsreglementen en het verlenen van juridisch advies over personeelsgerelateerde zaken. Zij is een perfecte match om je op juridisch-operationeel vlak bij te staan.

De belangrijkste elementen in haar ervaring zijn:

  • Optreden als sociaal-juridisch adviseur voor verschillende entiteiten; 
  • Begeleiding en advies omtrent alle arbeidsrechtelijke materies;
  • Ondersteuning bieden bij ontwikkelen van de loonmotor;
  • Aanpassen van arbeidsreglementen en rechtspositieregelingen
  • Follow-up van A tot Z van een portefeuille van zowel FR- als NL-klanten in het beheer van verschillende fasen van de verkiezingskalender

Deze juridisch adviseur is nauwkeurig, klantgericht en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Haar proactieve houding en vermogen om complexe juridische vraagstukken te vertalen naar begrijpelijke adviezen maken haar een betrouwbare en waardevolle partner voor bedrijven.

Beschikbaar vanaf 6 september 2024.

Contacteer ons vandaag op +32 3 871 97 30 voor meer informatie en we organiseren graag een persoonlijke kennismaking met onze consultant in het kader van tijdelijke hulp in jullie organisatie.

(ref. CDS)

Interesse in deze Xpert?

Neem contact met ons op