Skip to content

Introductie


Organisatie

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Met focus op verbondenheid en een persoonlijke aanpak zoeken we dé beste projecten voor onze consultants en streven we naar een langdurig partnership met onze klanten.

Functie

Ben jij dé Xpert in sales die wij zoeken? Ben je peopleminded en de ideale matchmaker tussen onze gedreven HR, legal en finance consultants en de TOP bedrijven, die we onze klant mogen noemen?

Als business manager leg je contacten in de provincie Oost Vlaanderen (focus op Zuid Oost Vlaanderen, rand Brussel), detecteer je potentiële opportuniteiten en maak je de match om onze consultants aan de volgende uitdaging in hun loopbaan te helpen! Jij begeleidt het ganse traject van de aanvraag tot de opstart en zet jouw commerciële en sociale skills in om de juiste contacten te leggen en klanten te overtuigen.


Functie-eisen

Xtra human is onze leuze! Ben je peoplegericht? Dynamisch? Uiterst gedreven, sterk in het connecteren met anderen en doelgericht? Dan ben jij de business manager die we zoeken! De combinatie van jouw attitude en jouw commerciële ervaring binnen de Hr wereld zorgt ervoor dat jij onze consultants aan hun droomproject kan helpen.

Je komt terecht in een dynamisch en hecht team, waar je onder de vleugels van Ellen alle kansen krijgt om jezelf te ontplooien.


Aanbod

• Fijne sfeer en persoonlijke aanpak? Check!

• Aantrekkelijk verlonings- en voordelenpakket met alles erop en eraan? Check!

• Heel wat leuke teambuildings en events (epische trip naar Lissabon of Mallorca)? Check!

• Onpersoonlijke aanpak en veel routine? Sorry!

Inlichtingen

Elisabeth Muylaert 

Sollicitatie

Elisabeth Muylaert 

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!