Skip to content

Introductie

Ben je bijna afgestudeerd of heb je de schoolbanken net verlaten? Twijfel je nog over welke richting je uit wil binnen HR? Of heb je je carrièrepad al volledig uitgestippeld? Het Young Graduate programma in HR van clearXperts is jouw perfecte kickstart!

Het programma biedt jou:

 • diverse HR-projecten om je tanden in te zetten,
 • concrete mogelijkheden om je kennis bij te spijkeren en nieuwe ervaringen op te doen,
 • opleidingen om je persoonlijke ontwikkeling te boosten,
 • een vast contract, en een prikkelende omgeving vol ambitieuze professionals.

Samengevat: het Young Graduate programma in HR van clearXperts geeft je carrière vleugels. Klaar om je ding te doen bij clearXperts? Solliciteer dan meteen voor deze functie.


Organisatie

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!
Functie

Je start het programma in september met een opleiding van twee weken. Daarin krijg je onder andere workshops van experten rond hard en soft HR topics. Je sluit het programma af met een onvergetelijke 3-daagse teambuilding.

Daarna ga je aan de slag als junior HR consultant. In die functie voer je tijdelijke projecten uit bij klanten van clearXperts, voor een periode van 3 maanden tot 1,5 jaar afhankelijk van het project. Je komt terecht op een opdracht die bij je ambities, vaardigheden, ervaring en regio past.

Onze projecten staan erom bekend dat ze enorm verrijkend zijn voor juniors zoals jij. Je scherpt je inzicht en vaardigheden aan, krijgt nieuwe verantwoordelijkheden en leert verschillende tools en softwarepakketten kennen. Praktische kennis in je vakgebied die van pas komt in je verdere carrière.

Bovendien krijg je begeleiding vanuit clearXperts op vlak van hard en soft skills. Dankzij een pakket aan opleidingen en een coachingstraject op maat, scheert je persoonlijke en professionele ontwikkeling van bij de start hoge toppen. Je merkt het: jouw Xtra groei staat altijd centraal.


Functie-eisen

 • Je passie voor HR ontdekte je tijdens je Bachelor of Master opleiding in een relevante richting.
 • Nu je bent afgestudeerd, en bij voorkeur een eerste werkervaring (stage) hebt opgedaan, ben je klaar om te proeven van tal van boeiende en uitdagende HR projecten.
 • Jouw leergierigheid kriebelt je interesse voor diverse projecten in een brede waaier van sectoren. De carrière die jij zoekt, biedt uitdaging en variatie. Tegelijk val je graag terug op de zekerheid van 1 werkgever.
 • Je past je vlot aan aan verschillende soorten werkomgevingen. Je hebt een gezond gevoel voor initiatief en ambitie om te groeien.
 • clearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel. Een vlot mondje gesproken en geschreven Engels en Frans is een interessante troef (maar geen must).


Aanbod

 • Bij clearXperts gaan we voor een persoonlijke, Xtra human aanpak. Je komt terecht in een warme, menselijke omgeving, waar je jezelf kan én mag blijven.
 • Je werkt aan projecten bij toporganisaties en proeft van verschillende expertises binnen HR.
 • Samen stippelen we jouw carrièrepad uit en geven we je zelfontwikkeling een duwtje in de rug. Met erkende coaches aan je zij werk je aan je persoonlijke ontwikkelingsplan. Daarnaast neem je deel aan een uitgebreid opleidingsaanbod, waaronder onze clearXperts HR Academy.
 • Uiteraard krijg je een aantrekkelijk loonpakket met heel wat Xtra-legale voordelen, zoals een premium bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoeding, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen én nog veel meer.
 • Als HR Xperts weten we hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je collega’s. Daarom organiseren we regelmatig bruisende afterworks, sportieve en culturele activiteiten en onvergetelijke events en teambuildings in het buitenland!

Inlichtingen

Louis Merken

louis.merken@clearxperts.com

+32 485 04 97 97

Sollicitatie

Louis Merken

louis.merken@clearxperts.com

+32 485 04 97 97

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!