Skip to content

Organisatie

ClearXperts kan perfect omschreven worden als een groep no-nonsens professionals. Bij clearXperts zijn we ervan overtuigd dat mensen écht het verschil maken. Alleen als mensen groeien, kunnen ook bedrijven groeien. En dus investeren we in onze mensen. We doen dit al meer dan 10 jaar. En ondertussen met meer dan 150 collega’s. We brengen hun talenten en competenties in kaart. Maar we kijken vooral naar hun ambities. Al dat talent en al die energie, delen we maar wat graag met onze klanten. Op projectbasis zetten we de juiste mensen in om hun groei te realiseren, zowel in finance, als in HR, als in sales & marketing.Functie-eisen

Je volgt een bachelor- of masteropleiding in een marketingrichting. Jij bent hands-on, flexibel, resultaatgerichtheid en zit vol nieuwe ideeën. Jij kunt zelfstandig werken en beschikt bovendien over de volgende kwaliteiten:

  • Sterk en creatief in beeld, schrijven en redigeren.
  • Communicatief vaardig.
  • Nauwkeurig en secuur.
  • Goed met deadlines.
  • Je bent mee op vlak van de trends in social media en nieuwe technologieën.
  • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands

Aanbod

Als stagiaire Marketing bij clearXperts staat jou een boeiende en uitdagende stage te wachten! Wij bieden je de kans om deel uit te maken van een jong en dynamisch team en te proeven van alle aspecten van het marketing vak. Je komt terecht in een bedrijf dat in volle expansie is waardoor je de kans krijgt om direct een zichtbare bijdrage te leveren. Naast de opdrachten, die natuurlijk een groot deel van je tijd in beslag nemen, wordt eigen initiatief zeer gewaardeerd binnen clearXperts.

Op een redelijk korte termijn maak je kennis met een echte werkomgeving en met ClearXperts als bedrijf. Tijdens je stage ondersteun je de Marketing Verantwoordelijke, denk je mee na over de uitrol van Employer Branding campagnes en marketing projecten, ontwikkel je creatieve content voor onze Social Media kanalen en doe je online research naar nieuwe trends en ontwikkelingen in het vakdomein marketing.

Begint het al te kriebelen? Stuur ons een mailtje met jouw CV en motivatiebrief naar onze Marketing verantwoordelijke Eline Ceyssens (eline.ceyssens@clearxperts.com).

En misschien kan je na jouw studies wel bij ons blijven plakken dankzij ons Young Graduates programma.

Wij kijken er naar uit om je te leren kennen.

Tot snel!

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!