Skip to content
Terug naar ons joboverzicht
Stagiair(e) Marketing – Aartselaar

Word jij onze Xtra human?

Jouw job als Stagiair(e) Marketing – Aartselaar

Je bent Xtra welkom bij clearXperts

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!

Dit maakt jou zo Xtra

Je volgt een bachelor- of masteropleiding in een marketingrichting. Jij bent hands-on, flexibel, resultaatgerichtheid en zit vol nieuwe ideeën. Jij kunt zelfstandig werken en beschikt bovendien over de volgende kwaliteiten:

  • Sterk en creatief in beeld, schrijven en redigeren.
  • Communicatief vaardig.
  • Nauwkeurig en secuur.
  • Goed met deadlines.
  • Je bent mee op vlak van de trends in social media en nieuwe technologieën.
  • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands

Xtra voordelen

Als stagiaire Marketing bij clearXperts staat jou een boeiende en uitdagende stage te wachten! Wij bieden je de kans om deel uit te maken van een jong en dynamisch team en te proeven van alle aspecten van het marketing vak. Je komt terecht in een bedrijf dat in volle expansie is waardoor je de kans krijgt om direct een zichtbare bijdrage te leveren. Naast de opdrachten, die natuurlijk een groot deel van je tijd in beslag nemen, wordt eigen initiatief zeer gewaardeerd binnen clearXperts.

Op een redelijk korte termijn maak je kennis met een echte werkomgeving en met ClearXperts als bedrijf. Tijdens je stage ondersteun je de Marketing Verantwoordelijke, denk je mee na over de uitrol van Employer Branding campagnes en marketing projecten, ontwikkel je creatieve content voor onze Social Media kanalen en doe je online research naar nieuwe trends en ontwikkelingen in het vakdomein marketing.

Begint het al te kriebelen? Stuur ons een mailtje met jouw CV en motivatiebrief naar onze Marketing verantwoordelijke Eline Ceyssens (eline.ceyssens@clearxperts.com).

En misschien kan je na jouw studies wel bij ons blijven plakken dankzij ons Young Graduates programma.

Wij kijken er naar uit om je te leren kennen.

Tot snel!

Christine Van Mol

Talent Acquisition Manager


+32 477 44 87 55

ClearXperts

+32 3 871 97 30

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Niets voor jou, maar ken je onze ideale match? Delen mag!’