Skip to content
Terug naar ons joboverzicht
Legal Consultant – Diverse regio's

Word jij onze Xtra human?

Voel jij je als een vis in het water in de juridische bedrijfswereld? Ken jij de wetten en regels van het ondernemingsrecht als je broekzak? Ben je begeesterd door juridische vraagstukken? Sta je te popelen om je tanden te zetten in Legal projecten van toonaangevende bedrijven in België? Vier maal ja? Dan ontmoeten wij jou graag! 

clearXperts is op zoek naar Legal professionals die zich willen specialiseren als Data Compliance Specialist, IP-Specialist, Legal Advisor, Legal Manager,… In ons aanbod zit een vast contract, persoonlijke begeleiding en een droomjob in Legal. Klaar om je ding te doen bij clearXperts? Solliciteer dan meteen voor deze functie. 

Jouw job als Legal Consultant – Diverse regio's

Je zet je juridische kennis en skills in voor tijdelijke projecten van 3 maanden tot 1,5 jaar, afhankelijk van het project. Elke opdracht is een weerspiegeling van je vaardigheden, ervaring, regio en ambitie. Je verdiept je in contracten van Belgische of internationale spelers, geeft juridisch advies rond Intellectual Property, stelt juridische documenten op of beheert de administratieve en wettelijke formaliteiten rond GDPR.  

In welk project je ook terechtkomt, je verrijkt je juridische kennis en vaardigheden, krijgt nieuwe verantwoordelijkheden en leert andere tools, software en systemen kennen. Ook naast je opdracht werk je aan je hard en soft skills, dankzij tal van opleidingen en een coachingstraject op maat. Jouw Xtra groei staat altijd centraal. 

Je bent Xtra welkom bij clearXperts

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!

Dit maakt jou zo Xtra

  • Je passie voor het juridische bedrijfsleven ontdekte je tijdens je Master in de Rechten. 
  • Met een eerste werkervaring binnen het juridisch werkveld in je rugzak, ben je klaar om te proeven van boeiende en uitdagende Legal projecten. 
  • Jouw leergierigheid kriebelt je interesse voor diverse projecten in een brede waaier van sectoren. De carrière die jij zoekt, biedt uitdaging en variatie. Tegelijk val je graag terug op de zekerheid van 1 werkgever.  
  • Je past je vlot aan aan verschillende soorten werkomgevingen. Je hebt een gezond gevoel voor initiatief en ambitie om te groeien.   
  • clearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel. Een vlot mondje gesproken en geschreven Engels en Frans is een interessante troef (maar geen must).   

Xtra voordelen

  • Bij clearXperts gaan we voor een persoonlijke, Xtra human aanpak. Je komt terecht in een warme, menselijke omgeving, waar je jezelf kan én mag zijn, van je persoonlijkheid tot je werkvoorkeur en je religie 
  • Je werkt aan projecten bij toporganisaties en proeft van verschillende expertises binnen het juridische vak.   
  • Samen stippelen we jouw carrièrepad uit en geven we je zelfontwikkeling een duwtje in de rug. Met erkende coaches aan je zij werk je aan je persoonlijke ontwikkelingsplan. Daarnaast neem je deel aan een uitgebreid opleidingsaanbod op maat. 
  • Uiteraard krijg je een aantrekkelijk loonpakket met heel wat Xtra-legale voordelen, zoals een premium bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoeding, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen én nog veel meer. 
  • Als HR Xperts weten we hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je collega’s. Daarom organiseren we regelmatig bruisende afterworks, sportieve en culturele activiteiten en onvergetelijke events en teambuildings in het buitenland!  

Christine Van Mol

Talent Acquisition Manager


+32 477 44 87 55

ClearXperts

+32 3 871 97 30

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Niets voor jou, maar ken je onze ideale match? Delen mag!’